Cadouri în funcție de zodie – Capricorn

Pahare de vin cu surprize
6.1.2022
Glogg înstelat
10.1.2022
  1. 12. – 20. 1.

De fiecare dată când mă chinui să gasesc un cadou potrivit pentru o zi de naștere, sărbători sau aniversări de tot felul, încerc să mă gândesc la ceva plăcut pentru cadorisit, ceva ce îi place să facă sau la o pasiune a sa. Aceasta este cea mai simplă metodă să găsesc ceva potrivit. Dar mi se mai întâmplă să fie nevoie să cumpăr ceva pentru o persoană pe care nu o cunosc atât de bine. În acest caz, apelez la un truc – încerc să aflu care este semnul astral sub care s-a născut…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru capricorni.

Capricornul este un semn ambițios. Aceste persoane sunt responsabile, depun eforturi ca să fie bine asigurate din punct de vedere financiar și au o înclinație spre soluțiile practice. Se gândesc la familie și la bătrânețe și au un comportament cumpătat toată viața. Se pricep să observe oamenii de la distanță și să folosească mai târziu informațiile obținute spre folosul propriu. Își văd de drum într-un ritm redus, însă reușesc deseori să ajungă sus.

  1. Capricornilor nu le place graba și au o înclinație spre urmărirea scurgerii timpului. Din acest motiv, un ceas nou este cadoul ideal pentru nativii acestei zodii. Iar dacă găsiți un ceas care să îi dea de lucru cu montajul, cu atât mai bine. Îi va face plăcere să-l monteze și chiar să-l îmbunătățească. Capricornul este îndemânatic și din mâinile sale ies o mulțime de lucruri frumoase.
  2. Firea sa blândă și sobră nu are nevoie să se înconjoare cu obiecte extravagante, ci apreciază în primul rând lucrurile rezistente și practice. Deoarece Capricornul este genul de persoană care iubește să petreacă timp în aer liber, dăruiți-i o vestă călduroasă, ca să se poată ocupa de toate treburile gospodăriei fără să sufere de frig.
  3. Capricornul are o rezistență considerabilă, dar are nevoie de odihnă, altfel poate fi învins de stres sau dureri de cap. Este greu să recunoașteți din exterior semnele acestora, dar, pentru siguranță, dăruiți-i de exemplu o pernuță moale de spate pentru clipele de relaxare.
  4.  Ca să se mențină sănătos, Capricornul are nevoie de mișcare moderată, de soare și de aer. Și pentru că este un grădinar bun, dăruiți-i fără ezitare răsaduri sau semințe de legume și flori, ghivece sau decorațiuni pentru grădină. Veți vedea cum, datorită grijii sale, iau naștere adevărate miracole.
  5. Capricornul este un familist convins. Acesta își protejează casa și o repară sau o înfrumusețează cu multă dedicare. Are capacitatea de a transforma lucrurile normale în unele frumoase și folositoare. Pentru că este genul de persoană practică, dăruiți-i lucruri practice, cum ar fi o husă nouă pentru canapeaua veche.
  6. 6.  Casa le este asigurată și totul funcționează așa cum trebuie. Ordinea și mâncarea bună sunt la ordinea zilei. Nu greșiți dacă îi cumpărați unui Capricorn un obiect pentru bucătărie. Aceste cadouri îi plac, dar atenție! Nu uitați că trebuie să fie practic. O oală care știe să facă ceva în plus față de altele este ceea ce căutați.
  7. Capricornilor le place ordinea, mâncarea și băutura bună și se ocupă cu drag de cei din jurul său. Puteți alege un pachet de cafea deosebită sau un ceai pe care nu și le-ar cumpăra singur/ă, pe care să i le dăruiți împreună cu un ceainic elegant sau o cană deosebită, ca să se poată bucura de momente frumoase de la prima oră a zilei.
  8. Bărbaților din zodia Capricornului le place să gătească. Acest lucru nu doar că le permite să lucreze cu focul, dar le pune la treabă și îndemânarea, eventual în fața unui grătar nou. Apoi vă puteți bucura împreună de bunătățile pregătite de aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *