Spune-o cu o cană!

Caramel de casă sau cadouri din cămară
11.2.2020
Prăjituri cu cocos raffaello
27.2.2020

Cănile sunt nişte obiecte foarte simpatice. Le asociem cu băuturi bune, cu micul dejun relaxat de duminică, cu pauza de la muncă sau cu o vorbă cu cineva apropiat. Şi este şi unul dintre cele mai drăguţe cadouri pentru cei ce la iubesc.

Apoi ni se întâmplă să ne dăm seama că avem acasă multe căni. Eu prefer să nu recunosc acest lucru. Vă veţi îndrăgosti uşor de o cană – de exemplu, stă bine în palmă sau are o toartă practică, are marginea subţire şi beţi uşor din ea sau vă place pentru că este din sticlă. Fiecare dintre noi poate spune imediat ce fel de căni preferă.

Eu îmi aleg cana după starea de spirit. Uneori am chef să folosesc una ceramică, altă dată una din porţelan delicat. De dimineaţa plec des de acasă cu o cană termos în mână, iar anumite tipuri de supă au cel mai bun gust băute direct dintr-o cană jumbo. Alegeţi şi cumpăraţi cănile potrivite pentru cei dragi dumneavoastră. Aceştia îşi vor aminti de dumneavoastră de fiecare dată când vor lua acea cană în mână…

 

16017
CERAMICA RETRO este plăcută nu doar pentru băuturi, ci şi estetic. Aceasta se va potrivi în orice casă. Şi o puteţi folosi şi pentru cultivarea unei plante mici de interior.
12291
CEŞTILE DE CAFENEA cu pereţi groşi trebuie să fie prezente în fiecare casă, în număr suficient pentru totţi prietenii.
 
14964
CANA TERMOS pentru deplasări cu volumul de 430 ml vă va păstra băutura caldă şi după o plimbare lungă.
11620
CANA JUMBO este potrivită pentru supe gustoase şi pentru o porţie mare de cafea cu lapte de dimineaţă. Pe timp de iarnă vă va încălzi plăcut mâinile.
Dacă vă lipseşte vreuna dintre căni prin casă, daţi de veste. Sigur vă voi convinge că trebuie să o aveţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *