Cum facem curățenie în mod corect?

Oușoare cu ghimbir și portocală
8.4.2020
Obiecte noi și practice pentru casă
15.4.2020

Fie că ne place sau nu, în această perioadă ne vom ocupa mai mult de curățenie. Primăvara ne îndeamnă mereu la aceste activități, iar până la urmă avem un sentiment de mulțumire după ce am pus totul în ordine.

Vă faceți griji că urmează o perioadă în care ne ocupăm mai mult de curățenie? Nimănui nu-i surâde acest gând la început. Putem merge însă după regula de asemenea nu prea populară a curățeniei pas cu pas. Dacă adoptați unele procese astfel încât să le faceți automat, vă veți face viața mult mai ușoară.

Pe de altă parte, o curățenie de adâncime este necesară o dată sau de două ori pe an. După iarnă căutați să vă debarasați de lucrurile nefolositoare, să verificați ce se poate repara sau ce trebuie înlocuit, indiferent că este vorba despre electrocasnice sau robineți care picură. Poate că aveți de gând să înlocuiți o parte din aparatele din casă. Apoi mai puteți schimba culoarea pereților, textilele omniprezente în casă și obiectele decorative potrivite stilului ales. Toate acestea se încadrează în categoria inovațiilor de primăvară, alături de curățenie.

În orice caz, aveți nevoie de două lucruri importante - de ajutoare mecanice și electrice bune, care vă scutesc de efort și, bineînțeles, de produse de curățenie eficiente, pe care le foloseau și bunicile noastre. Acestea funcționează fără cusur chiar și în ziua de astăzi, cu toate progresele făcute între timp:

ponturi pentru o casă mereu curată

Luați-vă un aspirator manual, va fi o prelungire a mâinii care nu va lăsa în urmă firimituri, ațe sau fire de păr în baie. Veți vedea că îl veți folosi de cel puțin trei ori pe zi (și nu doar dvs!). Curățenia durează doar câteva momente și va fi vizibilă.

⦁ Aspiratorul manual poate fi încorporat într-un aspirator tijă. Dacă aveți animale de casă, aspirarea zilnică a locuinței este obligatorie. Un astfel de aspirator fără cablu va fi ideal, deoarece vă veți mișca mult mai ușor prin toată casa.

⦁ Folosiți o soluție de apă și oțet pentru curățarea blatului din bucătărie după ce ați gătit. Preparați soluția după rețeta din următorul articol și turnați-o într-o sticlă cu pulverizator. Astfel veți îndepărta orice rest de grăsime într-un mod ecologic. Citiți și restul sfaturilor pentru întreținerea curățeniei în casă cu ajutorul oțetului. Funcționează toate! 

⦁ Folosiți un aspirator de ferestre pentru curățarea geamurilor, a oglinzilor, faianței din baie și a altor suprafețe lucioase. Vă veți îndrăgosti de el de la prima utilizare!

⦁ Pentru curățarea rapidă a podelelor, folosiți un mop cu pulverizator, care este prevăzut cu un recipient în care se toarnă o soluție de curățare. Renunțați la căratul găleții cu apă (resimțit de spatele dvs.) și rezolvați această sarcină într-un mod rapid și mobil.

⦁ Faceți o schimbare în dormitor cu ajutorul unei cuverturi mari de pat. Întregul spațiu va deveni imediat confortabil și ordonat.

 

Nu puteți face o curățenie temeinică dacă nu puneți înainte toate lucrurile la locul lor. Camerele sunt gata pentru curățenia generală doar după ce le-ați eliberat de haine, pături și pilote groase de iarnă. La sfârșitul sezonului de iarnă de obicei punem deoparte gecile, paltoanele și pilotele călduroase, înlocuindu-le cu unele mai subțiri. Puteți reduce dimensiunile pachetelor mari cu ajutorul sacilor de vidat și le veți găsi loc cu ușurință: SET DE 4 SACI VACUUM.
Majoritatea cunoaștem această situație - urmele de lăbuțe ale prietenilor noștri patrupezi, gresia lipicioasă după ce copiii au luat micul dejun și veșnica umezeală din baie, unde puteți aluneca ușor. În fiecare zi umblăm cu cârpa prin casă, ștergând impuritățile, aplecându-ne mereu și forțând coloana de multe ori. Însă a sosit o inovație salvatoare - mopurile cu pulverizator pentru soluția de curățare, cu ajutorul cărora curățenia este o chestiune de câteva momente. Din acest motiv avem mai multe tipuri în e-shop dintre care vă puteți alege preferatul: MOP CU PULVERIZATOR LEIFHEIT, potrivit pentru utilizarea pe parchet, gresie și linoleum.
Este un lucru mic, însă vârful practic pentru aspiratorul manual va curăța locurile în care nu ajungeți alfel. Îl puteți folosi pentru curățarea mașinii, în care există multe zone greu accesibile. În casă îl veți aprecia pentru curățarea sertarelor, a tastaturilor, rulourilor și jaluzelelor, precum și a pliurilor canapelei. Vârful are 31 de tuburi subțiri și flexibile, care îndepărtează perfect micile impurități, fără a aspira obiectele mici din spațiul pe care îl curățați. Astfel, nu trebuie să mai scoateți din sertare obiectele mici, cum sunt monedele, cheile, mici obiecte de birou și altele: VÂRF PENTRU ASPIRATOR cu 2 reducții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *