Cum alegem lenjeriile de pat după dimensiuni

Drob în stil ceh în tavă de sticlă
1.4.2021
Cozonac cu stafide pentru masa de sărbători
8.4.2021

Un pat plin de perne și pilote pufoase îmbrăcate în lenjerii frumoase aduce fiecăruia dintre noi un sentiment de liniște. Dar pentru a fi complet mulțumiți, alegeți și dimensiunile potrivite ale lenjeriei. 

 

Nu este cel mai simplu să cumpărați lucruri astfel încât să vă placă și după mai mult timp, să fie ușor de întreținut și să aibă forma și stilul perfecte. Iar atunci când alegeți pernele, pilotele și lenjeriile de pat, acest lucru este de două ori mai important. Pe toate le folosim un timp îndelungat – trebuie să luăm în considerare ani întregi de utilizare – și, din acest motiv, se merită să ne concentrăm în primul rând pe calitate și să nu trecem cu vederea niciun aspect la momentul achiziției. 

De acestă dată ne vom concentra pe lenjerii, care aduc de fiecare dată un aer nou în dormitor. Culorile și modelele ne creează prima impresie. Căutăm în primul rând o finisare de bun gust a spațiului camerei și vrem ca totul să vină ca turnat. Al doilea criteriu care nu trebuie neglijat este întreținerea. Informați-vă de fiecare dată asupra compoziției țesăturii, dacă vă convine modul de spălare și dacă trebuie sau nu călcate. Însă aceasta nu este tot, pentru că mai trebuie să vă orientați în oferta bogată de dimensiuni ale lenjeriilor de pat. Poate că ați pățit-o deja, entuziasmați fiind, să alegeți o mărime nepotrivită a lenjeriei pentru pernele sau pilotele de pe pat.

Și noi am lărgit oferta de lenjerii de pat în e-shopul nostru și vă invităm să o vizualizați aici. Indiferent de dimensiunile pernelor și pilotelor Dvs, îmbrăcați-le în strai nou de primăvară de la noi!

5456601_p328998-bavlnene-povleceni-tygr-blue-eyes-nl202011_-1_-1_426477_eshop

CULORI CLASICE PENTRU PAT DE O PERSOANĂ

cu perne și pilote în dimensiuni standard

Alegeți parfumul de cameră preferat, aprindeți lumânări și alunecați sub pilotă cu cartea preferată. Dormitorul nu este destinat exclusiv somnului, dar și momentelor de tihnă, chiar și pe parcursul zilei. Dacă vă place să leneviți, alegeți-vă o lenjerie cu modele atractive, care nu vă îndeamnă imediat la somn. Pentru perne și pilote cu dimensiuni tradiționale:

pernă: 70 × 90 cm

pilotă: 140 × 200 cm

achiziționați-vă lenjerii de dimensiunile potrivite. Este vorba despre cele standard, care apar cel mai frecvent în ofertele de lenjerii de pat. La alegerea lenjeriilor de pat puteți găsi și seturi avantajoase pentru două persoane sau seturi cu cearceafuri și pernuțe decorative  – AICI puteți găsi câteva ponturi.

LENJERIE ÎN ALB ȘI NEGRU TIGER BLUE EYES din bumbac ranforcé 100%, închidere practică cu fermoar.

51948

DIMENSIUNI PRELUNGITE

pentru persoanele înalte și paturi cu dimensiuni atipice

Fiecare dintre persoanele care a reușit să spargă tiparele de înălțime se va bucura când va avea parte de o pilotă suficient de mare. Există tot mai multe persoane în această categorie și, datorită prezenței acestora, se schimbă normele pentru înălțimea suprafețelor de muncă, a scaunelor, dimensiunilor paturilor, a saltelelor și, nu în ultimul rând, a pilotelor. Nimic nu poate strica somnul mai mult decât forțarea de a adopta mereu o poziție chircită pentru a avea parte de o acoperire totală. Dar astăzi se găsesc deja multe soluții și este cât se poate de normal să găsiți oriunde paturi și pilote care pleacă de la aceste dimensiuni:

pernă: 70 × 90 cm

pilotă: 140 × 220 cm

Dimensiunile lenjeriilor de pat sunt disponibile inclusiv în lungimi mai mari la mulți producători, așa că vă puteți alege oricând preferata din multe variante de materiale și modele.

LENJERIE DE PAT DIN BUMBAC BUTTERLFY ÎN DIMENSIUNI PRELUNGITE, bumbac 100%.

Dormitor 2

DORMITUL ÎN DOI

sau odihnă liniștită sub o pilotă mare

Fiecare dintre noi care preferă prezența unei a doua persoane lângă sine va alege pentru dormitor o pilotă dublă (franțuzească). Este vorba despre o pilotă de dimensiuni mari, care poate acoperi întreaga suprafață a unui pat dublu. Toate lenjeriile potrivite pentru astfel de pilote dau un aspect extrem de confortabil întregului dormitor. Majoritatea modelelor acestor textile ies astfel frumos în evidență și permit elaborarea unor modele de mari dimensiuni.  Dormitoarele cu paturi duble sunt foarte confortabile. Dacă doriți să cumpărați o lenjerie nouă, setul conține de fiecare data 2 fețe de pernă și un cearceaf de pilotă. În acest caz, pernele și pilotele au, de obicei, următoarele dimensiuni:

pernă: 70 × 90 cm

pilotă: 220 × 200 cm

LENJERIE PENTRU PAT DUBLU BRYNJARN, bumbac ranforcé.

54540_d-539-bl-pres_eshop_th

LENJERII PENTRU COPII

pentru paturi mici și mari

Atunci când alegeți lenjerii pentru paturi de copii, orientați-vă între dimensiunile pentru paturi de bebeluși sau dimensiunile clasice ale patului de o persoană. În această categorie, veți fi asaltați de imaginile din filme și desene animate. Acestea decorează inclusiv majoritatea lenjeriilor de dimensiuni standard. Copiii se bucură de ele mult timp și, dacă doriți să vă simțiți copii din nou, vă puteți lua o astfel de lenjerie și pentru Dvs. Lenjeriile cu căței și pisici se potrivesc anotimpului în care tocmai ne aflăm și vor arăta minunat și în dormitorul Dvs. Doar că vă puteți aștepta la atacuri matinale mai frecvente din partea copiilor :o). Dimensiunile normale ale lenjeriilor pentru copii sunt:

·        pentru pătuț de bebeluș

pernă: 40 × 60 cm

pilotă: 100 × 135 cm

·        pentru paturi de copii de dimensiuni standard:

pernă: 70 × 90 cm

pilotă: 140 × 200 cm

LENJERIE DE PAT PENTRU COPII MIMI HUSKY, bumbac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *