3 ponturi pentru a vă proteja canapeaua

Supă cu de toate
18.6.2019
5 piese de mobilier mici cu importanță maximă
25.6.2019

Fiecare dintre noi este bucuros să îşi vadă camera de zi curată şi ordonată, cu o canapea nouă, o revistă deschisă pe o măsuţă, linişte şi calm în jur. Însă realitatea este, de obicei, complet diferită. Prin cameră aleargă copiii, mâncăm, câteodată şi dormim aici. Viaţa se desfăşoară aici şi aşa şi trebuie să fie. 

Bineînţeles, fiecare dintre noi se îngrijeşte ca lucrurile din casă să fie frumoase pentru cât mai mult timp. În camera de zi avem grijă de canapea, care este cea mai solicitată piesă de mobilier. Se merită să ne protejăm locul de relaxare cu pleduri, cuverturi şi alte astfel de soluţii, care feresc canapeaua de distrugere. De exemplu, de atacul copiilor cu mânuţele murdare de ciocolată. Dacă aveţi şi animale de companie, protecţia canapelei trebuie sporită. Puteţi alege mai jos dintr-o mulţime de variante, care vă vor ajuta să vă protejaţi canapeaua sau fotoliul preferat.

 

 

Pătură sau pled

Cele mai murdărite zone pot fi protejate cu o pătură. Dezavantajul este că trebuie îndreptată la nesfârşit şi nu acoperă tot, de exemplu, braţele canapelei. În mod ideal, poate sluji ca variantă de urgenţă, dacă primiţi o vizită cu un copil mic.

 

Cuverturi

Cuverturile sunt disponibile în multe variante. În perioadele mai reci, încercaţi micropluş moale şi mătăsos. Are două feţe, fire lungi şi dese, fiind prevăzută pe o faţă cu tratament antistatic, pentru a nu reţine impurităţile. Pe cealaltă parte, suprafaţa este din fire mai moi, în care vă va face placere să vă înveliţi. Deşi materialul are gramaj mare, cuvertura este uşor de spălat şi uscat. Pentru familiile cu copii sau animale de companie, varianta cea mai bună o reprezintă materialele cu întreţinere uşoară, cum este poliesterul. Variantele speciale de cuverturi vor proteja şi braţele. Puteţi comanda şi cuverturi cu buzunare pe părţile laterale ale canapelei. În acestea încap lucrurile pe care doriţi să le aveţi aproape atunci când vă relaxaţi. Buzunarele vor înghiţi uşor ziare, ochelari, telefonul şi telecomenzile – totul pentru confortul dumneavoastră. 

 

Huse elastice

Apelaţi la această soluţie atunci când este deja târziu – adică în momentul când canapeaua dvs. iubită sau fotoliile favorite au făcut faţă tuturor provocărilor timpului. Husele le vor da o nouă faţă. Le îmbracă total şi creează un aspect complet nou. Husele sunt create pentru a fi întinse în toate părţile. Şi se pricep de minune la acest lucru. Există o gamă foarte bogată de modele. De la imprimeuri demne de un castel, trecând prin modelele geometrice la modă, până la cele monocolore, cu aspect tricotat. Puteţi ascunde în acestea atât canapele de două sau trei locuri, cât şi fotolii. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *