Terapia cu șosete de somn

Torturi în borcane – Tort Arlechin / Cheesecake cu zmeură
7.10.2021
Ceai fierbinte din mere și fructe uscate
14.10.2021

Ultima dată când ați dormit în șosete a fost când ați ieșit în excursie cu cortul? Atunci aduceți-vă aminte cât de plăcut v-ați simțit când v-au protejat de răcoare. Dar șosetele au un potențial mult mai mare!

Toată ziua suntem în viteză, iar de multe ori se adaugă și stresul sau grijile tuturor punctelor de pe lista lucrurilor pe care le avem de făcut. Seara ne întindem în pat înainte de a fi scăpat de toată tensiunea acumulată peste zi. Această situație vi se pare cunoscută? Cu siguranță că da, însă ar trebui să o evitați cu orice preț. De aceea, vă dăm un pont: încercați să luați în picioare niște șosete călduroase înainte de a vă duce la culcare. Dacă încă nu cunoașteți potențialul șosetelor călduroase, trebuie să le încercați!

Șosetele de dormit sunt puțin diferite de cele pe care le purtați în mod normal. Mai presus de orice, acestea sunt mari și confortabile, așa că nu strâng, iar datorită tricotajului în combinație cu imitația de lână de oaie, vă oferă o căldură liniștitoare. Atingerea mătăsoasă a blăniței sintetice este bonusul acestor șosete. Va avea același efect asupra Dvs. ca în copilărie, când ați pus mâna pentru prima dată pe o jucărie din pluș. În continuare, vă prezentăm câteva beneficii suplimentare asupra cărora ne-au atras atenția specialiștii în domeniul somnului. Toate funcționează perfect:

cum ajută șosetele de somn

  • Atunci când somnul întârzie să apară, în loc să vă foiți în pat, luați-vă în picioare o pereche de șosete pufoase. Sistemul Dvs. de termoreglare va îmbunătăți circulația sângelui și mintea se va liniști, făcând loc liniștii și somnului. Studiile de specialitate au demonstrat că somnul vine mai repede astfel decât în mod normal.
  • Din același motiv, puneți șosete în picioare și copiilor mici. Nu doar că se vor încălzi mai repede, dar căldura va susține un somn de calitate.
  • Dacă suferiți de circulație deficitară la extremitățile corpului sau nu reușiți să vă încălziți nici în pat, este clar – aveți nevoie de căldură de la picioare. Imediat ce picioarele se vor încălzi, nu vă va mai fi frig nici în restul corpului. 
  • Căldura venind de la picioare aduce detensionare și confort. Și acestea sunt foarte necesare și atunci când aveți în gând și niște activități mai plăcute... Comandați șosete calde pentru Dvs. și partenerul/a Dvs. – sexologii vă asigură că funcționează.Clipele de plăcere devin astfel și mai plăcute!
  • Și femeilor la menopauză li se recomandă să poarte șosete în pat. Crizele dese, apărute inclusiv în timpul somnului, pot fi calmate foarte bine de căldura șosetelor. Capacitatea de termoreglare a corpului este susținută atunci când apar scăderi bruște ale temperaturii corporale și ale tensiunii, ceea ce duce la calmarea hormonilor responsabili de cauzarea transpirației.

Purtarea șosetelor de somn este, în principiu, un obicei sănătos. Șosetele nu trebuie în niciun caz să vă strângă, deci achiziționați de fiecare dată mărimea potrivită. Și nu neglijați igiena. Șosetele de somn sunt destinate exclusiv purtării în pat. Spălați-le regulat întoarse pe dos și bucurați-vă de avantajele lânii sintetice, care sunt comparabile cu cele ale fibrelor naturale, dar sunt mai moi, resping acarienii și se usucă repede după spălare.

Sosete 2

ȘOSETE CONFORTABILE DE PURTAT ÎN PAT

aduc somnul considerabil mai repede

Atunci când căldura și confortul vă învăluie corpul, începe producția de melatonină, hormonul somnului, care vă va face să vă simțiți mai adormit/ă. Este foarte important să vă faceți confortabili înainte de momentul în care mergeți la culcare. Luați-vă în picioare niște șosete pufoase și testați. Dacă vi se pare că șosetele sunt un element complet asexual, vă înșelați! Șosetele colorate cu căptușeală din blăniță sintetică au un efect de relaxare și, până la urmă, învățați să nu vă mai luați atât în serios! Rezolvați ușor problema - luați-le amândoi în picioare! Șosetele sunt disponibile atât în mărimi pentru femei, cât și pentru bărbați și multe persoane nu mai pot renunța la ele, chiar dacă nu vi se vor lăuda neapărat cu acest lucru. Comandați-le pentru toți prietenii și dăruiți-le de Crăciun și veți vedea!

ȘOSETE DE SOMN BERIT, variante azur, ciocolată și roz somon, mărimi disponibile 35 - 45

Sosete 3

RĂCOAREA TOAMNEI NU ARE NICIO ȘANSĂ

setul de relaxare încălzește perfect, iar șosetele nu au voie să lipsească din el

Șosetele călduroase pot fi folosite și pentru momentele de relaxare din timpul zilei. Exact aceasta oferă și setul din blăniță sintetică inspirată de modelele tradiționale nordice, care ne amintesc de lucrul de mână. Setul de iarnă pentru încălzit vă răsfață cu o păturică moale, o pernuță și șosetele pufoase amintite într-o mărime universală. Imitația de lână de oaie, dar și stratul superior sunt din microfibră, care este ușoară, rezistă la spălări dese și se usucă foarte repede.

SET CU BLĂNIȚĂ CAROL, față de pernuță și șosete călduroase

19086_img_1575_e_z1

PICIOARE ÎNGRIJITE ÎN ȘOSETE

cu truse de pedichiură și creme hidratante

Încălțarea șosetelor nu ar trebui să fie îngreunată de pielea uscată de pe călcâie și de pedichiura neîngrijită. Întreținerea regulată a picioarelor nu ține doar de igienă și de sănătate, ci și de nevoia unui aspect frumos. Și de această dată, șosetele de somn sunt de partea dumneavoastră. Pe timp de noapte, când vă odihniți, picioarele dumneavoastră au timp să se regenereze. Profitați de orele de somn și folosiți o cremă grasă și hrănitoare destinată special îngrijirii picioarelor. Aceasta vă va ajuta să scăpați de pielea moartă de pe călcâie, deoarece purtarea șosetelor facilitează absorbția cremei. În acest caz, o dată pe săptămână, înlocuiți șosetele pufoase cu unele subțiri din bumbac, care sunt mult mai ușor de curățat de resturile de cremă.

Trusă de manichiură FLORICELE MOV, 8 piese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *