Prosoape colorate pentru baie și plajă

Clătite la cuptor cu căpșuni și cremă de cocos
22.7.2020
Soda bread – cea mai rapidă pâine fără dospire
30.7.2020

Este greu să ne imaginăm momentele de relaxare lângă mare sau piscină fără prosoape moi de dimensiuni mari. Dacă simțiți răcoarea, nu trebuie decât să vă înveliți în ele.

 

O sacoșă de plajă cu un prosop împăturit și o minge gonflabilă este simbolul perioadei de vacanță. De fapt însă folosim mereu prosoape în afara casei – le avem la noi atunci când mergem la saună, la antrenament, la piscină sau la mare. Prosoapele de plajă au mereu dimensiuni mari, astfel încât să vă puteți constitui propria insuliță intimă cu ajutorul lor. Și prosoapele de dimensiuni mai mici sunt potrivite la piscină, în bagajele de drum sau pe bicicletă. Toate produsele din ziua de azi au proprietăți excelente de absorbție a apei, iar prosoapele de lux din bumbac Peshtemal pot fi folosite în zeci de alte moduri – ca pareo de plajă, pled prin casă sau pătură de picnic de efect.

 

Vara a venit, așa că faceți-o mai plăcută cu ajutorul produselor practice și calitative! Găsiți tot ce aveți nevoie în e-shopul nostru, în categoria Textil casnic.


Osusky 2

SETURI DE PROSOAPE DIN FROTIR MEXICO

Seturile formate din prosoape de mâini și prosoape de baie sunt foarte iubite, deoarece oferă posibiliatea ca totul să fie asortat în baie într-un mod elegant. Frotirul în culori uni este un material potrivit și la piscină sau la antrenamentele sportive – vă puteți alege nuanțe potrivite la îmbrăcăminte, iar prosoapele în nuanțe mai tari nu evocă aerul intim din propria baie. Și nu în ultimul rând, seturile de prosoape reprezintă cadouri binevenite. Acestea sunt disponibile în seturi cu 2 prosoape de baie și 4 prosoape de mâini, legate cu panglică. Setul poate fi completat cu un covoraș de baie din aceeași colecție: SET PROSOAPE FROTIR MEXICO, 50 x 100 cm, respectiv 70 x 140 cm.
Osusky 3

PROSOAPE DE PLAJĂ VESELE PENTRU COPII

Prosoapele pentru copii abundă în culori și imagini. Trebuie să fie mari, iar copiii să se poată înveli în ele pentru a se feri de soare sau răcoare, iar cele pentru copii mai mici ar fi ideal să aibă glugă. La fel ca și majoritatea lucrurilor din garderoba copiilor, prosoapele ar trebui să crească împreună cu ei, ajungând încet la dimensiunile folosite pentru adulți: PROSOP PENTRU COPII CU PERSONAJE DISNEY, 70 x 140 cm, bumbac 100%.
Prosoapele multifuncționale peshtemal sunt țesute din bumbac turcesc, rezultând un material ușor, care are capacitatea optimă de absobție a apei. Cu cât folosiți prosopul pentru mai mult timp, cu atât fibrele acestuia vor fi mai moi. Înainte de prima spălare, se recomandă clătirea sau spălarea în apă rece a prosopului. Fibrele se vor întinde, iar structura prosopului se va întări, crescând capacitatea de absorbție. La spălarea normală, alegeți un program pentru rufe delicate și nu folosiți balsam de rufe, care poate deteriora fibrele. Dacă prosopul are ciucuri legați manual, nu îl uscați în uscător, pentru ca aceștia să nu se încâlcească. Prosoapele de mari dimensiuni pot fi folosite nu doar lângă apă, dar și ca față de masă, pled sau ca accesoriu în forma unui pareo: PROSOP DIN BUMBAC PESHTEMAL DAFF, 80 x 170 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *