Primăvara înflorită aduce energie

Cozonac cu stafide pentru masa de sărbători
8.4.2021
Cornulețe umplute de Paște + video
15.4.2021

Primăvara cu florile ei reprezintă o sursă nelimitată de inspirație. Primiți în casa dumneavoastră cât mai mult din ce aduce!

 

Pe timpul primăverii, natura ne umple de energie. Ca și cum soarele și pomii înfloriți ar fi simțit că perioada aceasta ne pune la încercare și ar dori să ne încurajeze. Cu siguranță că mulți dintre noi și-au folosit mult din timpul liber pentru amenajarea interiorului și sunt convinsă că și voi ați găsit destule idei pentru schimbări în bine. Câteva pete noi de culoare vă vor susține foarte mult eforturile de reîmprospătare a interiorului locuinței. Sunt suficiente un perete tapetat sau zugrăvit într-o culoare nouă sau introducerea unui model care are rolul de a asorta piesele de mobilier. Iar cele mai iubite modelele pe care le putem alege sunt modelele florale, care nu se demodează niciodată.

Designerii de interior le folosesc în mod frecvent, găsindu-le mereu alte moduri de prezentare și de utilizare. Printre trendurile actuale se numără așa-zisul maximalism, dar este suficient dacă vă luați ce vă place, și de exemplu, folosiți un decor cu flori mici pe un serviciu nou din porțelan sau împrospătați pernele cu o compoziție artistic-florală pe canapea, ori dacă puneți la geam o perdea nouă din dantelă.

Pe parcursul ultimului an ne-am mai adâncit într-o activitate care se număra printre activitățile preferate și necesare cu mai mult timp în urmă – este vorba despre cusut. Coaserea măștilor a cauzat revenirea noastră în fața mașinilor de cusut și, dacă tot le-ați repus în funcțiune, poate că v-au readus cheful de creație. Totuși, mâinile îndemânatice și o bucată de material frumos sunt suficiente pentru a aduce un plus de farmec casei! Și în țara noastră cu siguranță nu ducem lipsă de ele!

Primavara 2

TOATĂ LUMEA VA OBSERVA UN SERVICIU DE MASĂ FRUMOS

Serviciile de masă din porțelan se mândresc cu niște modele florale foarte frumoase. Sunt de actualitate atât modelele cu floricele mărunte, cât și cele care par pictate cu acuarelă și forme geometrice inspirate de natură. Aveți de ales între forme și modele care corespund așteptărilor dumneavoastră pentru o masă festivă. Dar le puteți folosi întregul an: SERVICIU DE MASĂ DIN PORȚELAN DOLORES, 18 piese.

54527_img_8001_e

SUSȚINEREA SPATELUI PENTRU MOMENTELE DE ȘEDERE

Perna pentru spate adaptabilă cu două fețe este perfectă pentru canapele sau fotolii mai joase. Lipsa de confort în zona lombară atunci când nu vă puteți sprijini bine cauzează destul de des dureri ale coloanei, deci perna este un accesoriu de mare ajutor. Veți aprecia și căldura acesteia oferită de blănița de miel și modelul frumos cu flori: PERNĂ DE SPATE FLORI CU MODEL FLORAL ȘI BLĂNIȚĂ, dimensiuni 60 x 30 cm.

Primavara 3

SEARA NE BUCURĂM DE O MÂNGÂIERE CALDĂ

Dacă aveți un colțișor preferat dedicat relaxării cu un fotoliu și o pernuță, atunci cu siguranță că din acesta nu lipsește nici un pled mare. Dacă doriți ceva nou, în magazinul nostru găsiți o mulțime de modele frumoase cu modele geometrice sau cu modele florale romantice. Pătura cu două fețe ROSABELLA oferă căldură, confort și relaxare: PĂTURĂ ROSABELLA CU BLĂNIȚĂ DIN MICROFIBRĂ, 140 x 200 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *