Poșete și încălțăminte de vară

Prăjitură pierdută cu mere
8.7.2020
Sirop de vară din trandafiri și lavandă
13.7.2020

Accesoriile de vară trebuie să fie în primul rând practice. Încălțămintea și poșetele trebuie să fie ușor de întreținut, ca să le putem avea mereu la îndemână.

 

În fiecare zi ne găsim în situația de a fi în mișcare. Și este nevoie de puțină pricepere pentru a face față orelor de serviciu, iar în timpul după-amiezii să fim îmbrăcate potrivit pentru momentele de relaxare. Dacă nu aveți timp să vă schimbați, atunci este necesar ca încălțămintea să aibă calități benefice pentru sănătatea Dvs, iar poșeta nelipsită să fie ușoară, cu o suprafață care face față, de exemplu, statului în iarbă.

În concediu nu vrem (dacă nu trebuie neapărat) să ne îmbărăcăm în haine elegante, la care se potrivește încălțămintea cu tocuri. Totuși este vară și avem nevoie de puțin mai mult confort și libertate. Imediat ce soarele devine mai puternic, căutăm materialele pe care nu le putem purta iarna. La îmbărăcămintea din bumbac și in se potrivesc sacoșe și poșete în culori mai tari, iar încălțămintea cu tocuri poate fi înlocuită cu saboți cu talpă ortopedică. În e-shopul nostru găsiți o serie de produse potrivite pentru acest sezon.

Poșeta ușoară are suprafața dintr-un material din poliester fin, care se va curăța ușor cu o lavetă umedă. Poșeta are multe buzunare mai mari sau mai mici, iar compartimentul principal este împărțit în două secțiuni separate, în care vă puteți pune lucrurile personale și pe cele de serviciu. Baza ușor extensibilă cu ajutorul unui fermoar este un alt avantaj al acestei poșete. Nuanța de bordo este ușor de potrivit la majoritatea culorilor de încălțăminte și îmbrăcăminte: POȘETĂ PRACTICĂ DE UMĂR, dimensiuni 35 x 24 cm.
Saboții sunt concepuți pentru a oferi confort. Dacă au și suprafața din piele și un branț moale, cu siguranță vă va face plăcere să îi purtați. Folosiți cremă incoloră pentru piele, care îi va face moi și îi va proteja de umezeală. Talpa de grosime medie are înălțimea potrivită pentru a susține postura corectă a corpului, așa că veți rezista în ei toată ziua. Acest tip de saboți este disponibil în mărimile 36 - 41: SABOȚI DE PLUTĂ CU TALPĂ ORTOPEDICĂ, suprafață și branț din piele, platformă din plută, talpă din cauciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *