Pilote și lenjerii de vară

Salată crocantă din varză roșie
13.8.2020
Piersici cu vanilie și Amaretto
19.8.2020

O pilotă cu miros de soare și voie bună este cel mai bun mod de a ura bun venit vacanței!

 

Oriunde ne deplasăm, acordăm foarte multă importanță locului unde vom dormi seara. Și, de multe ori, suntem foarte critici în această privință. Și nu e de mirare că suntem așa, pentru că suntem obișnuiți să avem confortul de acasă. Dacă vă deplasați într-un loc unde sunteți tot acasă, adică la casa de la țară sau la cabana de la munte, nu vă așteaptă nicio surpriză plăcută. Cu atât mai mult, vă puteți aranja dormitorul pentru weekend. Faceți totul pentru ca seara să vă puteți bucura de un somn dulce.

Au apus vremurile când casa de la țară era echipată cu lucrurile pe care nu le mai foloseam acasă. Ne dorim să avem parte și aici confort și odihnă de calitate. De cele mai multe ori, ajungem aici obosiți, pentru a ne bucura de o perioadă mai relaxată. Pentru dormitoarele practice de vară, avem nevoie de perne și pilote a căror umplutură este sigilată în huse colorate din bumbac sau microfibră și care se spală în intregime. Astfel eliminați grija schimbării lenjeriilor și vă este ușor să le mențineți curate doar prin simpla spălare la mașină. Pilotele vor fi apoi pufoase și călduroase din nou!

 

Și dormitoarele de acasă merită o schimbare plăcută, în forma unor lenjerii ușoare și aerisite din bumbac. Printre modelele care se potrivesc verii sunt dungile, carourile mari și, bineînțeles, florile în variante stilizate sau realiste. Cu siguranță cunoașteți faptul că un pat îmbrăcat într-o lenjerie nouă transformă atmosfera întregului spațiu.

Nu în ultimul rând, trebuie să amintesc pilotele cu două fețe căptușite cu imitație de blăniță. Acestea pot fi folosite și pe timp de vară. Poate că vă place să dormiți cu geamurile deschise și, în acest caz, să vă înveliți într-o pătură călduroasă este mai mult decât plăcut. Alegeți varianta potrivită și faceți-vă o bucurie! Relaxarea în pat este una dintre cele mai importante părți ale zilei.


Lenjerii 2

PILOTE ȘI PERNE DE VARĂ LAVABILE ȘI FĂRĂ ÎMBRĂCARE

Despre acestea vorbeam mai devreme! Seturile formate din pilotă și pernă sunt disponibile în modele variate. Vă puteți alege preferatul din mai multe culori, dar și materiale: bumbac sau microfibră. Acest set de vară de culoare violet se numește Valerie și are husele din bumbac. Se întreține ușor, nu absoarbe umezeala și nu împiedică buna circulație a aerului. Umplutura pilotei este din fibre goale antialergice cu greutatea de 200 g/m2, care rămân pufoase și după spălare. Umplutura pernelor este din binecunoscutele biluțe din fibre goale de poliester: SET DE VARĂ VALERIE, produs în Republica Cehă.
Cu ajutorul cuverturilor de pat, dormitorul dumneavoastră are mereu un aspect aranjat. Nu pot să nu le amintesc acum, pe timp de vară, când ne străduim să acordăm cât mai puțin timp menținerii ordinii prin casă. Cuvertura elegantă uni Laila este confecționată dintr-un material fin, ce amintește de catifea, și care nu se șifonează datorită matlasării în triunghiuri mărunte. Este disponibilă în dimensiunile 170 x 270 cm pentru pat simplu și 240 x 260 cm pentru pat dublu. Puteți asorta și pernuțe din aceeași colecție la această cuvertură: CUVERTURĂ DIN POLIESTER LAILA, de culoarea smaraldului, albastru regal, bordo, gri și culoarea mierii.
54298_bavlnene_povleceni_mark_ruzove_bedtex_eshop_z1

DECOR VIU DE VARĂ

În perioada de vară, lenjeriile din bumbac sunt preferatele noastre. Sunt respirabile, plăcute pe pielea arsă de soare și ne oferă confort și un somn odihnitor. Carourile și alte forme geometrice au un efect dinamic, potrivindu-se bine verii, sezonul când suntem mai activi. Chiar dacă imprimeurile colorate sunt calitative și își păstrează bine culoarea la spălare, este corect să spălăm lenjeriile întoarse pe dos și închise, cu un detergent pentru rufe delicate, fără conținut de înălbitori: LENJERIE DE PAT DIN BUMBAC MARK ROZ, disponibilă în trei variante de dimensiuni.

1 Comments

  1. Cabuz Elena spune:

    De ce nu aveti si lenjerii pentru pat dublu ? Imi plac foarte mult cele existenta aici dar nu am cum sa le folosesc , toate fiind mult prea mici. Lipsesc chiar si cearsafurile de pat. Chiar imi pare rau , sunt lenjerii mai diferite, frumos colorate, lucrate dragut…. Pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *