Pernă în dar

Căpşuni îmbătate
24.5.2019
Ursuleț din prosoape + video
31.5.2019

Este mai simplu să cumpărați fețe pentru pernuțe decorative în set. Dacă nu aveți o direcție clară, nu este nevoie să vă concentrați pe culori și imprimeuri, deoarece toate se potrivesc cu câte ceva.

Pernele sunt un accesoriu de care nu ne putem lipsi. Mulți dintre noi nu se pot odihni bine fără o pernă sub cap, iar o zi de leneveală în pat sau pe canapea nu poate fi concepută fără prezența mai multor pernuțe pe care să ne sprijinim diferite părți ale corpului. Ce bine ar fi dacă am avea mai multe astfel de momente la dispoziție… În orice caz, pernuțele cu imprimeuri frumoase plasate pe fotolii sugerează confort și ajută la crearea unei atmosfere relaxate. În afară de aceasta, pernuțele se numără printre accesoriile preferate de designeri, deoarece cu ajutorul acestor piese textile mici se introduc ușor culori, structuri și efecte optice în spațiul de locuit.

Mai jos vin cu două idei pentru cum să dăruiți pernuțe într-un mod simpatic și glumeț. În e-shopul nostru puteți alege dintr-o gamă largă de fețe de pernuțe. Și, dacă doriți să dăruiți penuța întreagă, avem variante și pentru acestea.

TRANSFORMAŢI FAŢA DE PERNUŢĂ ÎNTR-UN BUCHET

Fețele de pernă din microflanel nu se șifonează. Din acest motiv vă puteți permite să formați din ele un ambalaj frumos pentru un buchet de flori. Dacă doriți să dăruiți flori naturale, legați-le între ele și introduceți cozile într-o punguță de plastic. Apoi le puteți ambala fără grijă în fața de pernă catifelată. Ambalajul se formează simplu, prinzând mijlocul feței întinse, după care o întoarceți cu colțurile în jos, netezindu-le (vezi imaginea din stânga). Prindeți capătul cu un elastic. Introduceți florile înăuntru, apoi întoarceți colțurile înspre buchet și înspre afară, pentru ca ambalajul să arate cât mai bogat, după care legați cu o panglică. Ați obținut un cadou de efect cu viteza fulgerului!

CADOU LEGAT FRUMOS

Sunteţi invitaţi la o vizită de casă nouă? Se cade să faceţi un cadou pentru casă. Dacă stiţi în ce stil ar trebui să fie faţa de pernă, legaţi-o cu o fundă pentru cadouri. La motivele naturale puteţi potrivi o panglică de iută, pe când modelelor romantice li se va potrivi mai bine o panglică din satin. Pe panglica de iută puteţi prinde o mică decoraţie sau orice credeţi că se potriveşte, după gustul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *