Perdele pentru ferestre primăvăratice

Agăţători pentru prosoape
7.3.2019
Lucru de mână primăvăratic pentru ouă
13.3.2019

Perdelele şi draperiile care încadrează ferestrele ar trebui alese cu detalii simple, astfel încât să se potrivească în ansamblul spaţiului. În fiecare cameră, acestea întâlnesc o întreagă serie de alte materiale textile, între care trebuie să se potrivească.

La fel ca şi în cazul alegerii culorilor, selecţia de modele va influenţa optic proporţiile fiecărui spaţiu. La perdele, decorul se alege în funcţie de cât de mult dorim să ne detaşăm de lumea exterioară. Dacă dorim mai multă umbră, sau să ne ferim de privirile trecătorilor, atunci vom alege perdele cu un decor mai bogat. În cazul perdelelor jaquard, acest lucru este simplu. Alegeţi-vă un model bogat, floral sau grafic, care va face perdelele mai opace.

În e-shopul nostru veţi găsi perdele albe din poliester, care sunt produse pentru măsurile geamurilor standard, inclusiv pentru geamurile balconului. Avantajul principal al acestora este că le puteţi agăţa direct la fereastră, fără alte modificări. Dacă se potrivesc dimensiunilor, singura decizie pe care va trebui să o mai luaţi va fi cea legată de model. Luaţi în considerare lumina din cameră şi mărimea acesteia şi concentraţi-vă pe găsirea unui model care să se potrivească stilului întregii camere. În afară de aceasta, decorurile individuale pot avea efect static sau dinamic, după caz.

Modelele care creează un efect static sunt cele cu forme care împart suprafaţa în mod simetric – de exemplu pătrate sau dungi, dar şi cele cu detalii mărunte care se repetă pe suprafaţă – de exemplu puncte sau floricele mici şi rare. Modelele care creează un efect dinamic sunt cele cu flori mari şi cu frunze, în aceeaşi categorie încadrându-se de asemenea decorurile care se desfăşoară spre bordurile cu model bogat şi de efect. Se poate vedea şi din fotografie efectul perdelei, care pare într-o permanentă mişcare.

Dacă vă veţi hotărî să aduceţi mai multă strălucire în casa dvs, alegeţi-vă o perdea cu un model simplu, care se termină într-o bordură bogată. Perdeaua Karolína este soluţia ideală pe care o puteţi comanda atât în varianta clasică, cât şi în set pentru geamul şi uşa de la balcon. Puteți citi mai multe despre avantajele perdelelor finisate (cu margini tivite, care nu mai necesită modificări) în articolul Perdele finisate pentru dimensiuni standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *