Pături şi pleduri pentru confortul dumneavoastră

Tartă neagră de halloween
1.11.2019
Legume uscate pentru supă de legume
8.11.2019

Mercurul din termometre scade tot mai mult, aşa că, dacă încă nu aţi schimbat păturile de vară cu pilotele de iarnă şi dacă în camera de zi şi cea a copiilor nu au apărut încă păturile călduroase de înfofolit, atunci luaţi atitudine chiar acum...

În cazul păturilor, îmi pare rău că nu îmi pot cumpăra unele noi în fiecare an. Acestea rezistă bine în timp, dar producătorii vin de fiecare dată cu oferte mai frumoase, mai călduroase şi mai pufoase, ceea ce îmi provoacă mici resentimente. Totuşi, nu ne putem înveli în mai multe straturi de pături şi pleduri, doar nu e chiar atât de frig, iar pe de altă parte, acestea necesită mult spaţiu de depozitare. Însă pentru ca Dvs. vă aflaţi în faţa acestui tip plăcut de cumpărături, veţi găsi la noi o mulţime de noutăţi îmbietoare. 

 

Cum procedăm

* Dacă nu vă este clară diferența între denumirile de pătură cu două straturi, pătură simplă sau pled, am să încerc să vi le explic, deși unii producători nu le împart strict în aceste categorii. Logica ne dictează că pătura în două straturi denumește un produs gros, foarte călduros, de regulă din material dublat, de multe ori cu feţe din materiale diferite. Locul acestora este în dormitor şi vă oferă un somn comod, la fel ca şi cel sub pilota de iarnă . Cu ajutorul acestora, vă puteţi crea o punte plăcută între păturile de vară şi pilotele de iarnă.

* Majoritatea păturilor au dimensiuni clasice, la fel cu cele ale pilotelor pentru pat, aşadar cam 140-150 x 200 cm. Scopul lor principal este tot acela de a vă încălzi, însă acestea sunt produse dintr-un strat de material, destul de des dintr-unul cu fir scurt, lung sau din fleece, iar ţesătura (sau materialul neţesut, deoarece foarte des se folosesc şi astfel de tipuri de materiale) poate avea faţă şi dos în culori sau motive diferite,de exemplu negativul imaginii de pe faţă, s.a. Interesaţi-vă dacă noua Dvs. pătură se poate spăla la maşină, deoarece o veţi folosi des la odihnă,  pentru protejarea canapelei, la somnul de după-amiază, iar copiii o vor folosi şi vara în grădină, pentru joacă. Aşa că, asiguraţi-vă că rezistă.

* Pledurile folosesc pentru învelit, pentru încălzirea corpului – sunt o bucată personală de material, în care vă înveliţi atunci când aveţi nevoie să vă încălziţi şi să vă odihniţi. Pot fi într-o mulţime de dimensiuni (sigur fac parte din piesele textile des utilizate din şifonierul Dvs.), pot fi de calitate foarte bună, destul de des cu un procent mare de lână, iar majoritatea sunt din materiale ţesute. Cele mai frumoase modele vă delectează privirile cu carouri tradiţionale şi dungi, modele ca urme de picioare de păsări, schelete de peşti sau model tip tartan.

 

Majoritatea pilotelor şi a păturilor au dimensiuni clasice pentru paturi standard, aşadar 140 x 200 cm. Scopul lor este acelaşi: să vă acopere şi să vă încălzească. Nu ezitaţi să le căutaţi atunci când temperaturile scad. Într-un dormitor mai slab încălzit, veţi aprecia cu siguranţă un strat un plus. Puteți găsi în e-shopul nostru această pătură cu două straturi și puncte albe tăiate în relief cu laser atât în variantă simplă, cât și în varianta ce include o față de pernă din același material.

Nu subestimați puterea acestor păturici colorate de a crea o atmosferă confortabilă. Pledul SNOW în varianta cu steluțe roșii este perfect pentru completarea unui interior în stil scandinav și pentru adăugarea unui strop de culoare. Dacă este unul din preferatele voastre, vă mai dau câteva motive în plus ca să-l alegeţi: materialul plăcut la atingere este din bumbac și poliester în proporții egale, iar poliesterul din compoziție va asigura o şifonare minimă, prelungind durata de viaţă a materialului.

Dacă aveţi copii care nu se bucură să se ducă la somn, comandaţi pentru ei seturi cu blăniţă de miel CLOUDY. Se vor bucura de suprafaţa moale la fel ca pluşul jucăriilor preferate. Culoarea roz somon în combinaţie cu albul norişorilor şi a steluţelor este înlocuită de albastru în varianta  pentru băieţi, iar partea inferioară a păturii şi a feţei de pernă este din imitaţie de blăniţă de miel de culoare alb-smântână. Materialul se usucă repede după spălare, aşa că puteţi folosi setul din nou destul de repede. Pentru o întreţinere optimă, se recomandă folosirea balsamului SLEEP WELL (disponibil de asemenea în e-shopul nostru).

Pătura groasă din blăniță SALME este exact ce aveţi nevoie pentru a vă încălzi seara. Pătura are două fețe, una din pluș moale cu un model romantic și una din iubita blăniță SHERPA din microfibră plăcută la atingere. Materialul se întreţine uşor, este suficient să îl spălaţi la 30 °C şi să-l uscaţi liber. Nu lasă scame sau fibre, deci este potrivit și pentru persoanele cu alergii. Va fi ușor de asortat într-un dormitor în stil romantic, dar aduce o pată de culoare și pe canapeaua din camera de zi. Pătura este disponibilă în variantă simplă (click pe poză) sau în variantă de set format din față de pernă, cearceaf și pătură, pentru o stare de bine desăvârșită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *