Obiecte noi și practice pentru casă

Cum facem curățenie în mod corect?
15.4.2020
Plăcintă verde cu ouă şi foietaj
22.4.2020

Timpul petrecut în izolare la domiciliu poate fi folosit în multe moduri practice. Dintr-o dată, avem mai mult timp pentru noi, iar acest sentiment este puțin ciudat. 

Viețile noastre s-au năruit, iar acum piesele se așază într-o ordine nouă. Obligațiile, rutina zilnică și programul normal de muncă se derulau automat și, dintr-o dată, totul s-a schimbat. Printre altele, acum avem mai mult timp pentru noi – pentru cei apropiați, dar și pentru noi înșine. În afara gândurilor și temerilor pentru sănătatea noastră și a celor din jur, trebuie să gestionăm desfășurarea școlii, grija pentru părinți, gătitul mai des și chiar să învățăm să coasem.

Fiecare perioadă își are propriile imagini simbolice. Personal, cred că imaginile caracteristice acestei perioade, în afara sentimentului de solidaritate și de recunoștință față de toți cei care luptă în prima linie cu boala, suntem noi, ceilalți, în siguranța caselor noastre, fiind obligați să ne îngrijim pe noi, pentru a nu cauza probleme altora. Aș spune că în casa noastră simbolurile perioadei sunt săpunul, bucătăria și mașina de cusut. Ne spălăm pe mâini de zeci de ori pe zi și nu cunosc pe nimeni care să nu coasă măști, chiar și persoane fără experiență într-ale croitoriei. Așadar să ajutăm cum putem și să ne străduim să mâncăm sănătos, să facem exerciții și să ne bucurăm de această perioadă pentru a face ce nu am avut timp o perioadă atât de lungă. Doar așa nu punem paie pe foc și ne menținem un corp și o minte sănătoasă.

În galeria de sub articol puteți găsi o gamă întreagă de produse care vă vor face viața mai ușoară și mai plăcută. Le găsiți pe toate în e-shopul deDoma.

Iaurtul este o sursă bine cunoscută de calciu și vitamina D, esențiale pentru menținerea sănătății oaselor. Copiii au nevoie de aceste substanțe pentru creștere, iar pentru adulți o alimentație bogată în calciu este importantă pentru prevenirea osteoporozei. În afară de acestea, iaurtul este o sursă de proteine și nu în ultimul rând, contribuie la menținerea sănătății tractului digestiv prin aportul de bacterii sănătoase. Momentan avem mai multe motive decât de obicei pentru a ne procura un astfel de recipient pentru preparat iaurtul acasă, iar principalul este că nu mai trebuie să mergem la fel de des la magazin. În aceste recipient vă puteți prepara cantitatea dorită din propriul iaurt delicios peste noapte, doar din lapte și puțin iaurt de calitate. Recipientul cu pereți dubli conține și trei doze practice cu capac, în care puteți adăuga restul de ingrediente, pentru ca apoi să îl consumați tot de acolo, exact așa cum vă place: RECIPIENT PREPARARE IAURT, capacitate 1,2 l + 3x doze cu capac.
Mașina mea de cusut aflată în repaos de mult timp s-a pornit cu greu, dar nu a avut de ales. Mii de croitorese din întreaga țară s-au alăturat luptei de rezistență și toate ajută după posibilități. Prietenele mele care fac printre altele și design vestimentar cos niște măști atât de frumoase, că îmbunătățesc pe loc starea psihică a celor care le poartă. Vă puteți alătura nouă cu ajutorul mașinii de dimensiuni reduse pentru acasă, pe care găsiți printre noutățile de pe e-shop. Este mică, ușor de transportat, are două viteze, trei tipuri de pas și 7 modele de cusut. Coase atât pe față, cât și pe dos, iar pentru control deplin, îi puteți adăuga și pedala de picior. Alimentarea se poate face atât cu baterii, cât și la rețea: MAȘINĂ DE CUSUT MINI, potrivită și pentru începători.
Lipsa mișcării în aer liber poate avea efecte serioase asupra organismului, mai ales dacă acasă nu vă mențineți sănătatea prin păstrarea umidității potrivite în camerele unde dormiți și petreceți mai mult timp. O mucoasă uscată a nasului creează mediul potrivit pentru înmulțirea bacteriilor. Difuzorul de arome cu un design deosebit și iluminare LED nu va trece neobservat în casa Dvs. – pe de o parte, creează o atmosferă plăcută, iar pe de altă parte contribuie la menținerea nivelului optim de umiditate din cameră. Aparatul eliberează abur, care în combinație cu iluminatul LED are un efect decorativ deosebit, iar după adăugarea uleiului esențial, eliberează un miros plăcut. Aparatul nu încălzește aburul, așa că uleiurile esențiale își vor păstra efectele binefăcătoare. Culoarea luminii poate fi ajustată după preferințe, iar pe timp de noapte poate fi închisă. Difuzorul este prevăzut cu temporizator pentru oprirea automată după 1, 3 sau 6 ore: DIFUZOR AROME CU ILUMINARE LED, din plastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *