Modele noi de perdele

Romantism cu căni
22.9.2019
Gem de mere pentru iarnă
29.9.2019

Frumoasa vară târzie ne atrage încă afară, însă în casă începem plănuim încetul cu încetul curățenia de toamnă. Întâmpinați zilele răcoroase în căldura casei, în spatele ferestrelor împodobite cu perdele noi. Vine vremea pentru pasiuni și odihnă.

 

Majoritatea materialelor pentru perdele sunt produse cu ajutorul mașinilor speciale de țesut. Acestea pot fi programate în așa fel încât creațiile obținute să ne uimească. Sunt inspirate de motivele brodate, care se lucrau inițial de mână, iar începând cu jumătatea secolului al 19lea au început să fie produse de mașini. Dar chiar și așa, prețul nu era unul de neglijat.

Astăzi, cumpărarea unor perdele noi este un lucru cât se poate de comun. Și aceasta nu este de mirare, dacă ne putem comanda perdele de gata, care trebuie doar agățate la geam! Vă puteți alege perdele pentru ferestre cu dimensiuni clasice și seturi pentru geamul de la balcon după gusturile dvs, dar și după cât de mult doriți să umbriți geamurile. În dormitor sau în camerele orientate către stradă avem nevoie de mai multă intimitate, în timp ce pentru geamurile spre curte sau grădină sau cele din interioare pot avea perdele mai vaporoase sau cu modele mai discrete. Totuși, nu este nevoie să vă feriți de lumina directă. Ferestrele mai mici din camerele cu puțină lumină pot fi acoperite cu perdele doar parțial, cu perdele înguste agățate de sus sau de la jumătatea geamului în jos.

Există multe posibilități, dar fiecare depinde de mulți factori. Perdelele sunt un element decorativ care nu poate fi trecut cu vederea, deoarece au rolul de a completa imaginea întregului ambient. În prezent nu se mai pune problema ca acestea să constituie un perete de nepătruns între exterior și interior. Folosiți-vă de delicatețea și variabilitatea acestora. Agățați-le, de exemplu, pe inele decorative din lemn care se potrivesc cu mobilierul și adunați-le într-o parte a geamului. Folosiți-le ca pe draperii atunci când aveți nevoie de umbră. Lăsați să intre în casă aerul și soarele de toamnă, care vă va mângâia delicat.

Puteți găsi în e-shopul nostru o ofertă bogată de perdele, dar și de draperii decorative.

SET DE BALCON JUSTÝNA

zaclona
Perdeaua finisată JUSTÝNA este disponibilă în set pentru uşa de la balcon, însă la celelalte modele aveţi posibilitatea de a cumpăra perdele scurte şi în set. Dacă nu ştiţi ce înseamnă o perdea finisată – este vorba despre o bucată de perdea care are marginile tivite şi partea superioară întărită, pregătită pentru agăţat. Nu mai este nevoie să o mai modificaţi în niciun fel. Majoritatea perdelelor au marginile inferioare decorate cu margini sau borduri groase decorative, cu model ţesut în ele. Materialul din poliester are o întreţinere foarte ușoară. Puneţi perdelele în maşina de spălat, la un program de spălare delicată şi spălaţi-le la 30 grade. Pentru spălarea perdelelor, săculeţii de rufe sunt ideali. Folosiţi de asemenea un detergent special, cu capacitate crescută de înălbire a rufelor. Perdelele spălate nu trebuie uscate, cel mai bine este să le agăţaţi direct la geam şi să le lăsaţi să se usuce liber. Dimensiunile perdelei pentru fereastră sunt 350 x 160 cm, iar a celei pentru uşă de 200 x 250 cm. Și chiar se vor potrivi frumos în ambientul Dvs. pregătit pentru toamnă...

S-AR PUTEA POTRIVI...

koruzky_2
Dacă nu sunteţi siguri cum să măsuraţi corect perdeaua pentru mărimea ferestrei Dvs, veţi găsi toate informaţiile sub fiecare ofertă de perdele (dând click pe imagine, veţi ajunge în e-shop). Pentru prinderea perdelelor puteţi folosi o bară clasică şi inele cu cârlige. Dacă nu aveţi destule inele sau cele vechi s-au deteriorat în timp, puteţi comanda unele noi de calitatea şi culoarea dorite. Ca să decideţi de câte aveţi nevoie, trebuie să aplicaţi regula obişnuită, de a le plasa din 10 în 10 cm. Perdelele agăţate pe inele se manipulează uşor – le puteţi trage uşor într-o parte, ceea ce va fi de apreciat mai ales în cazul uşii de la balcon.

1 Comment

  1. DOBROMIRESCU spune:

    VREAU SA STIU DACA AVETI PERDELE MAI MARI LA DIMENSIUNI LATIMA SI OFERTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *