Mandala în sufragerie

Melci crocanți scorțișoară cu nuci
5.2.2019
Sărbătoarea luminilor
13.2.2019

Mandala este cunoscută decând lumea. Imaginile circulare reprezintă un tot armonic care poartă o anume energie.

În toate veacurile oamenii au căutat un echilibru, o cale de autocunoaștere a lumii și a propriei persoane. Inițial, din picturile religioase existente în toate culturile care reprezentay în principal un mod de comunicare cu dumnezeii, astăzi mandala a devenit un instrument destinat relaxării. Poate ați întâlnit deja cum psihologii folosesc un mod simplificat de interpretare a ornamentelor similare în cadrul terapiei prin artă. Mandala poate fi presărată, desenată, asamblată din cioburi de mozaic și din materiale naturale.

Desfășurarea impresionantă a ornamentelor repetitive a devenit elementul folosit de producătorii cehi de covoare ai societății Grund. Covoarele circulare cu decor mandala au suprafață antiderapantă, sunt lavabile și disponibile în trei mărimi diferite. Cel cu dimensiune mai mică poate împodobi baia dvs., cele mai mari puteți finaliza locul de relaxare din cadrul sufrageriei sau covoarele pot întâmpina la intrarea în casă. Alegeți cu atenție, în cadrul e-shopului nostru veți găsi covoare în 28 de modele și combinații de culori.

ALEGEȚI ÎN FUNCȚIE DE SIMBOLISTICĂ

Nu va fi greu să decideți cu privire la amplasarea covorului. Însă alegerea ornamentelor colorate poate influența și denumirea acestora. Fiecare covor are o simbolistică proprie. Sentimentul dvs. va decide covorul preferat cu denumire de Cunoaștere, Plin de însemnătate sau Dragoste de sine. Din punct de vedere practic prezintă interes faptul că aceste covoare au dimensiunea de 60, 80 și 100 cm și un păr înalt de 2 cm. Veți menține condiția covorului prin spălare la 40 °C. Încă un sfat practic la sfârșit:

Covorul amplasat în antreu, eventual cel utilizat de prietenul dvs. patruped, va fi eliberat de miros prin aspirare și presărare cu bikarbonát de sodiu. Permiteți acțiunea acestuia până a doua zi, apoi aspirați cu atenție covorul. Va deveni ca unul nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *