Lenjerii de pat mătăsoase din microfibră

Decupaj cu șervețele sau pregătirea șifonierului pentru iarnă
25.10.2019
Tartă neagră de halloween
1.11.2019

Oricând este un moment potrivit să vă ocupați de confortul din dormitorul Dvs. Indiferent de sezon, schimbările sunt mereu practice și binevenite, astfel încât să ne simțim bine în casele noastre.

Un pat îmbrăcat într-o lenjerie nouă va contribui într-o mare măsură la acest confort. La materialele care apar tot mai des în gama noastră de produse s-a adăugat și microfibra. Aceasta se alătură bumbacului tradițional și variantei crep și ocupă locul imediat următor acestora. Și-a câștigat atenția datorită senzației plăcute la atingerea mătăsoasă a suprafeței bine finisate, însă materialul din microfibră prezintă o întreagă gamă de alte proprietăți de succes:

 

Faceţi cunoștinţă cu microfibra

* fibra este mult mai moale decât celelalte fibre textile, aceasta vă va surprinde plăcut la atingere

* are proprietăți antialergice și antibacteriene, nu atrage acarienii

* materialul nu irită pielea, are capacitatea de absorbție a umezelii în mare măsură, însă se și usucă repede

* se evidențiază prin bune proprietăți de termoreglare – pe timp de vară răcorește, iar pe timp de iarnă vă va încălzi repede, menținând temperatura adecvată a corpului

* acest tip de material textil permite o bună circulaţie a aerului, pielea dvs. va respira bine în el

* rufele din microfibră se spală la  40°C, iar dacă le veţi usca agăţate corect, nu va trebui să le călcaţi

* închiderea practică pe fermoar înlesneşte schimbarea pernelor şi a pilotei

* microfibra este rezistentă la scămoşare şi vă va răsplăti cu o durată lungă de viaţă

 

Printre cele mai iubite produse din categoria pentru dormitor se numără setul de familie OLIVIA (în fotografie) şi RACHEL, care conţin inclusiv perechi de feţe pentru perne, pilote şi cearceafuri cu elastic în nuanţe potrivite cu decorul lenjeriei. Drept cadou la aceste lenjerii veţi primi 2 pernuţe de culoare uni şi dimensiunile de 40 x 40 cm. Prin alegerea acestui set complet veţi soluţiona în mod elegant cumpărăturile pentru întreg patul: LENJERIA DE FAMILIE OLIVIA DIN MICROFIBRĂ, 8 piese.
De la lenjeria albă ne aşteptăm la un model aerisit şi ne dorim să arate frumos pentru mult timp. Totuşi, dacă este şifonată, acest lucru se observă mai uşor decât pe lenjeriile cu model regulat. În cazul microfibrei, nu trebuie să vă temeţi de aspectul şifonat. Chiar şi un model atractiv în alb cu flori în culori tari va arăta perfect. Modelul floral va conferi dormitorului Dvs. un stil romantic, de vară, indiferent de sezon: LENJERIE DE PAT FLORA.
Combinaţia foarte inspirată de modele cu dungi şi buline se încadrează în categoria evergreen a lenjeriilor. De la aceste modele ne aşteptăm de obicei la culori tari, însă atunci când decorul apare pe nuanţe mai estompate, acesta poate avea un efect şi mai puternic. Conferă bun gust dormitorului, rămânând deopotrivă un element care nu poate fi trecut cu vederea. La alegerea lenjeriei PALOMINO, dar şi de exemplu a modelului FANTASY şi a altora, puteţi profita de oferta avantajoasă pentru 2 paturi: LENJERIE DE PAT PALOMINO, pentru pat de o persoană sau în set pentru două paturi.
În încheiere, încă o variantă într-o singură culoare a lenjeriei din microfibră. Puteţi da prioritate albastrului azur - MINTY sau chiar albastrului indigo - CALISSIA. Şi în acest caz, puteţi beneficia de oferta de preţ pentru 2 lenjerii. Dacă aveţi un dormitor plin de culori, patul într-o singură culoare va arăta cel mai bine în acest spaţiu: LENJERIE DE PAT MINTY pentru pat de o persoană sau în set pentru două paturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *