Husele glamour

Lucru de mână primăvăratic pentru ouă
13.3.2019
Tiramisu cu căpşuni
20.3.2019

Semnificaţia cuvântului englezesc glamour este binecunoscută. Acesta evocă vraja şi atracţia farmecului personal. Având în vedere faptul că acest termen a fost împrumutat de către producătorul spaniol de huse elastice pentru unul dintre modelele sale, este evident că acesta aminteşte eleganţa pe care o va conferi casei dumneavoastră.

Eleganţa se regăseşte în simplitate, aşa că pe suprafaţa huselor Glamour nu veţi găsi nici un fel de model. Culorile simple sunt însoţite doar de structura evidenţiată caracteristică tuturor huselor elastice datorită ţesăturii cu fibre elastice. Acestea fac posibilă întinderea materialului atât pe verticală şi orizontală, cât şi pe diagonală. Husele sunt fabricate cu anumite toleranţe, astfel încât să fie potrivite pentru o întreagă gamă de canapele şi fotolii.

Husele din colecţia Glamour sunt ţesute folosind tehnica jacquard. Puteţi găsi întreaga gamă pe e-shopul nostru. În ofertă veţi găsi huse pentru canapele fără braţe tapiţate şi pentru colţare de mari dimensiuni deopotrivă. Dar şi fotoliile clasice sau cele de relaxare, scaunele tapiţate, pernuţele şi tabureţii pot primi îmbrăcăminţi noi. Ştim cu toţii că suprafeţele monocolore scot în evidenţă mai bine petele şi uzura decât suprafeţele decorate. Acum însă vă puteţi permite o canapea de o singură culoare, deoarece husele se scot uşor şi se spală în maşina de spălat la 30 °C. Și dacă vă veţi îndrăgosti de ele, vă puteţi comanda de exemplu două nuanţe, pe care să le alternaţi după nevoie, sezon sau orice alte criterii.

Canapeaua este, de obicei, piesa centrală a camerei de zi. Descoperiţi astfel încă un avantaj al huselor monocolore – pot fi combinate perfect cu mobila din jur, cu modelele vii ale covoarelor, perdelelor sau tapetelor. Luaţi în considerare toate detaliile şi acordaţi-vă timp atunci când luaţi hotărârea de a face o schimbare. Răsplata dvs. va fi o locuinţă înnoită:

  • Cu cât luaţi măsurile mai exact înainte de a cumpăra, cu atât mai mare va fi siguranţa că husa dorită se va potrivi canapelei dvs. Cel mai important este să comparaţi lăţimea fotoliului sau a canapelei. Urmăriţi filmele şi fotografiile noastre cu instrucţiuni (vezi mai multe informaţii). Veţi vedea cât este de uşor să protejaţi şi să înnoiţi canapeaua dvs. uzată.
  • Pentru achiziţionarea unei noi huse mai trebuie să luaţi în cosiderare două criterii. Primul – vă place canapeaua dvs. şi nu vreţi să o înlocuiţi, iar husele elastice Glamour reprezintă cel mai mic sacrificiu financiar. Iar cel de-al doilea – se potriveşte foarte bine în case cu copii mici sau cu animale de companie. Materialul textil face faţă cu brio şi ghearelor – nu veți avea parte de fire trase.
  • Husele îmbracă perfect canapeaua sau alte tipuri de mobilier, devenind o a doua piele pentru acestea. De aceea, trebuie să luaţi în considerare faptul că, dacă piesa de mobilier pe care doriţi să o îmbrăcaţi este foarte veche şi prezintă urme evidente de uzură – de exemplu adâncituri în anumite zone, husa cea nouă va copia perfect suprafaţa.
  • Pe de altă parte, husele se pot întinde în cele mai variate moduri, aşa că nu vă fie teamă să experimentaţi cu ele. Vă puteţi hotărî să protejaţi şi o canapea nouă cu o husă (de exemplu, o canapea din piele) tocmai pentru a o feri pe perioada creşterii copiilor. Se va merita.
Gama de culori a huselor Glamour variază de la culoarea ruginei, a alunei, tabacului și ciocolatei, până la crem–smântână. Soluţiile monocrome vă garantează rezultatul ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *