Huse pentru canapele fără braţe

Fulg de zăpadă din benzi de hârtie
11.1.2019
Buzunare pentru tacâmuri
14.1.2019

Acoperirea canapelelor este una dintre aspectele luate în considerare destul de des la alegerea unei canapele noi. Oricât ar încerca producătorul să ne convingă de faptul că tapiţeria se curăţă extrem de uşor şi că durata de viaţă a acesteia este nelimitată, la final tot vom ajunge la concluzia că toate au un sfârşit.

Pe scurt, canapelele şi fotoliile nu sunt nemuritoare. Şi chiar dacă stăm foarte comod pe ele, tot va trebui să ne hotărâm să investim în unele noi de câteva ori în viaţă. Iar atunci când vom fi în faţa unei alegeri, ne vom gândi din nou la cât de rezistentă este tapiţeria la uzură, destrămare, umezeală sau murdărire. Dar cum ar fi să lăsaţi toate aceste griji în seama unei huse textile, cu ajutorul căreia puteţi reînnoi canapeaua? Mai mult, cum ar fi ca la fiecare murdărire să puteţi scoate husa şi să o spălaţi la maşină?

Rămâne la latitudinea dvs să încercaţi această experienţă. Aveţi la dispoziţie extrem de multe ocazii. Completăm neîncetat gama huselor super elastice pentru canapele, fotolii, scaune şi tabureţi cu modele şi forme noi; tot ce trebuie să faceţi este să măsuraţi corect mobilierul şi să vă alegeţi modelul şi nuanţa. Husele se mulează perfect pe obiectele de mobilier cu baza fixă şi forme geometrice regulate (deci fără perne adiţionale). Însă materialul maleabil se adaptează uşor şi formelor rotunjite.

Canapelele şi fotoliile fără braţe tapiţate se încadrează în categoria celor mai puţin obişnuite. Chiar şi aşa, am completat paleta de huse monocolore Glamour cu modele noi, ce poartă denumirea Carla (în fotografie). Gama de culori este asemănătoare, însă materialul modern se comportă în mod diferit. Aveţi de ales între huse pentru fotoliu clasic, canapea cu două locuri şi canapea cu trei locuri.

Locuinţele noastre sunt supuse mereu la diferite situaţii în viaţa de zi cu zi – prezenţa copiilor, a animalelor de companie sau a vizitelor ocazionale. Textilele practice ne iau de pe umeri multe griji – mai mult ca sigur, o pată de ciocolată pe canapea nu vă va mai strica ziua. Totul va fi rezolvat de maşina de spălat!

2 Comments

  1. Tudor jana spune:

    Cum pot comanda ,plata se face prin curierat la domiciliu?

  2. Rebeca Torosian spune:

    Bună ziua! Puteți face o comandă direct din magazin sau la numărul de telefon 031 63 11 041. Puteți opta și pentru plata în sistem ramburs, la primirea coletului la domiciliu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *