Huse bielastice denim

Huse bielastice coral
8.11.2018
“Pilotă” cu mere
13.11.2018

Ne aduce aminte de înălțimile cerului şi de bucuria luminii. Totuşi, culoarea albastră reflectă lumina destul de puțin, aducând răceală în ambient. Pentru unii, ea este echivalentă cu liniştea, pentru alții este doar o punte de legătură între culori care se combină mai greu.

Dovada o veți găsi în mod sigur garderoba personală, unde culoarea denimului este, de obicei, bine reprezentată. Aceasta este combinată în mod frecvent cu culori puternice sau cu albul atât de necesar ei. Tonurile închise ale indigoului îndulcesc cu succes spațiile foarte luminoase, evocând, în combinație cu albul şi roşul nemuritorul stil marinăresc. Însă companioanele ideale ale albastrului denim rămân culorile alb şi liliachiu cu accente de roz, conform regulilor actuale ale designului de lux.

denimova

ALBASTRUL ESTE CULOAREA ARMONIEI, A SPAŢIULUI, A VIITORULUI

CORAILLE + TONURILE NEUTRE ALE PIELII

Culorile pudrei şi nuanțele deschise pot fi folosite pe pereți, decorul veselei sau pe pernuțe cu motive florale. Întregul spațiu va arăta liniştit şi delicat, iar canapeaua dvs nouă va ieşi frumos în evidență. La consultarea cercului cromatic, în vecinătate vom descoperi rozul deschis şi culoarea madarinei. Acestea sunt nuanțe blânde ce pot constitui baza interiorului.

DENIM + CULORI NEUTRE TON ÎN TON

Culoarea albastră se încadrează în categoria culorilor primare. Deci este o culoare puternică, ce nu poate fi obținută prin combinarea altor culori. Dacă nu vă puteți hotărî ce culoare doriți să utilizați pentru interior, cea mai simplă variantă este să folosiți nuanțe diferite ale aceleiaşi culori. Dacă preferați albastrul, ați ajuns unde trebuie! Adăugați o nuanță caldă de alb din abundență pentru a îndulci contrastul dintre tonurile tari şi cele mai deschise. Aici nu se vor potrivi nuanțele cu conținut de alb. Albul reflectă lumina şi denimul, aflat undeva la mijlocul paletei, nu va mai avea nevoie de această aptitudine. Tonurile albe şi cele neutre de albastru combinate cu gri pot fi folosite pe pereți, iar pentru suprafețele libere folosiți decorațiuni din sticlă strălucitoare sau accesorii argintii.

DENIM + ROZ CONTRASTANT

Un covor colorat, ce conține inclusiv ciclam, este dovada că puteți folosi culoarea albastră drept bază pentru orice altă culoare. Totuşi, un astfel de covor ar trebui completat cu alte piese din cameră.Cea mai simplă soluție o reprezintă tonurile deschise de roz, care conțin de asemenea un subton de albastru. Rozul bombon şi nuanțele de lila se potrivesc perfect şi creează o atmosferă romantică, dar pot deveni reci. Dacă se potrivesc stilului dvs, vă veți simți bine în acest spațiu. Însă dacă doriți să aduceți mai multă căldură, o puteți face cu ajutorul accesoriilor portocalii şi galbene. Aceste culori se află în partea opusă spectrului şi nuanțele acestora combinate cu ocru pot fi ceea ce aveți nevoie pentru interiorul în tonuri de albastru.

1 Comment

  1. Elisabeta Cozma spune:

    Un gri perlat,nu aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *