Huse antibacteriene Sanitized

Tort trufă pentru Anul Nou
30.12.2020
Ceai copt din fructe exotice
6.1.2021

În această perioadă, tot ce se învârte în jurul sănătății reprezintă o temă de actualitate. Iar producătorii s-au gândit și ei la modurile în care ne pot oferi un mediu de viață mai sănătos.

 

Este imposibil să vă ocupați de dezinfectarea casei de dimineața până seara și acest lucru nici nu ar fi neapărat un mod corect de abordare a problemei. Însă acolo unde puteți obține rezultate mai bune în ce privește păstrarea igienei obiectelor sanitare, a podelelor sau a textilelor din casă, se merită să vă interesați despre noutățile apărute, mai ales pentru că menținerea acestor suprafețe cât mai curate a devenit o necesitate zilnică. Îndreptându-ne atenția spre domeniul textilelor pentru casă, observăm că producătorii italieni au venit cu o noutate pentru protecția mobilerului tapițat, prevăzând husele creponate cu funcția igienică antimicrobiană Sanitized. Astfel au reușit nu doar să prelungească viața microfibrei textile, dar au asigurat de asemenea protecția acesteia, întrucât tratamentul sus-menționat poate împiedica formarea bacteriilor și a altor microorganisme care apar în mod normal pe suprafața țesăturilor. Husele se murdăresc mai greu, iar impregnarea specială rămâne activă în țesătură și după spălarea repetată. În ciuda tratamentului, microfibra rămâne moale și adaptabilă, așa cum o cunoașteți, de exemplu, de la lenjeriile de pat din microfibră.

 

Colecția Sanitized are o structură distinctivă, datorită căreia materialul se întinde în toate direcțiile astel încât să se adapteze ușor tuturor formelor de bază ale canapelelor și fotoliilor. Acestea sunt disponibile în 4 variante monocolore și vă invităm să aflați mai multe informații despre ele pe e-shopul nostru.

Dacă nu aveți experiență cu îmbrăcarea fotoliilor sau a canapelei într-o haină nouă, procedați conform instrucțiunilor și imaginilor de pe e-shop. Este o procedură foarte simplă. Pentru ca țesătura să rămână bine fixată, vă recomandăm să achiziționați și rulourile de fixare din spumă care fixează materialul în exces în adâncitura dintre spătar și șezut. Apoi copiii și animalele de companie pot folosi canapeaua fără teamă. Atunci când doriți să spălați husele, puneți-le în mașina de spălat la 30 °C. Husele cu tratament antibacterian sunt disponibile pentru fotolii și canapele cu două și cu trei locuri: HUSE ANTIBACTERIENE SANITIZED, nuanța albastru petrol.
În ciuda faptului că în anul 2020 culoarea nominalizată de Pantone a fost albastrul, în preferințele consumatorilor, dar și ale designerilor, au condus în continuare nuanțele de galben sau roșu, care la expoziția Heimtextil din 2020 au apărut des în combinație cu nuanțele de albastru. Negrul este alăturat des culorilor primare pentru a crea un contrast din care rezultă iubitul stil urban. Accesorizarea nu vă va da bătăi de cap, pentru că este vorba despre obiecte personale, cu funcții practice: HUSE ANTIBACTERIENE SANITIZED în nuanța muștarului, pentru fotolii și canapele cu două și cu trei locuri.
Această husă antibacteriană ilustrează perfect schimbarea radicală a fotoliului clasic din orice casă. Imediat ce culorile au devenit șterse sau modelele s-au demodat, îi puteți modifica aspectul în câteva momente cu ajutorul unei huse roz pastel, care va da fotoliului un nou rol în ansamblul camerei. Obțineți astfel un element solitar într-o nuanță complementară pe care poate că nu ați fi ales-o ca dominantă pentru camera respectivă. Datorită noilor huse puteți asorta și tapițeriile diferite ale canapelei și fotoliului pe care le-ați avut până acum: HUSĂ ANTIBACTERIANĂ SANITIZED pentru fotoliu, nuanța taupe, l. 60 -110 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *