Etichete frumoase pentru cadouri

Turtă dulce cu miere de Crăciun
26.11.2020
3 ponturi de preparate deosebite pentru Crăciun
3.12.2020

Atunci este vremea să împachetăm cadourile, în familia noastră apare un fel de joc amuzant, al cărui scop principal este ca fiecare să găsească toate cadourile cumpărate. Prin dulapuri, sertare, în colțurile cele mai ascunse din casă. Așa ni se întâmplă în familie, ca înainte de Ajunul Crăciunului să nu reușim să găsim unele cadouri. Nu doar că dispar fizic, dar multe ne dispar și din amintiri; așa că, abia în ziua următoare ajungem la exclamații de genul – „dar am uitat să pun sub brad una sau cealaltă…!“

 

Unor persoane le face plăcere să împacheteze cadourile, altele folosesc serviciul de împachetare din magazine. Mie îmi place foarte mult să le împachetez chiar eu, m-a învățat tata, căruia de asemenea îi plăcea să le împacheteze. Și el chiar punea suflet în împachetarea fiecărui cadou. Doar că etichetele se mai încurcau uneori. Astfel bunicul a primit într-un an un pulover roșu cu buline, iar eu niște batiste bărbătești. Din aceasta am învățat să nu uit niciodată să adaug etichete cu nume. Dar anul acesta nu vă faceți cheltuieli în plus cu ele. Vă învăț eu cum să le faceți atât de repede și de ușor, că veți fi uimiți…

O FOARFECĂ ESTE SUFICIENTĂ

 

Găsiți niște resturi de carton cu modele, tapet sau felicitări vechi nefolosite. Se potrivesc bine și vederile. Vă puteți adapta, dați frâu liber creativității. Pe lângă acestea, mai aveți nevoie de următoarele:

·        foarfecă, perforator (nu e obligatoriu), cu care puteți tăia direct forma etichetei sau forme de adăugat pe etichetă după ce e gata, cum ar fi inimioare, fulgi de zăpadă ș.a. (eu am, de exemplu, un ren mic)

·        perforator de birou

·        decorațiuni mărunte din hârtie și lemn

·        trandafirași textili, cârlige mici, clopoței

·        năsturei, mărgeluțe din lemn

·        fundițe, șnururi decorative

·        lipici de birou

·        pătrățele autoadezive (în dreapta sus), sunt extrem de importante și vă scutesc de multă treabă

Îmi tai etichetele în funcție de ce doresc să scriu pe fiecare. Tai colțurile din partea de sus a fiecărui dreptunghi, fac o gaură cu perforatorul în mijloc și gata.
Cu ajutorul perforatoarelor cu forme, crearea etichetelor este extrem de simplă. Le veți găsi în magazine în diferite mărimi, iar lungimea ideală a modelului este de 5,5 cm. Fac o gaură cu perforatorul în partea centrală și pot să decorez eticheta obținută după cum am chef.

Din felicitările cu peisaje  tai mereu câte două etichete și le leg cu o fundiță sau un șnur. Nu doar că imaginea se continuă, dar pot scrie și o urare pe continuare.
Formele mici (steluțe, reni ș.a.) și celelalte decorațiuni se lipesc ușor cu pătrățelele autoadezive. Pentru că sunt mai înalte, decorațiunile vor ieși în evidență pe etichete, creând un frumos efect 3D.

Și cel mai mic cadou va contribui la farmecul și atmosfera serii de Ajun. Și aceasta este cea mai frumoasă răsplată pentru străduința voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *