Draperii noi pentru zi și noapte

Ketchup condimentat preparat în casă
2.7.2020
Gelurile antibacteriene ca produs esențial
8.7.2020

Înainte de a ne alege draperiile, este bine să ne gândim de două ori. Trebuie să luăm în considerare multe aspecte. Nevoile noastre se pot schimba, iar după câțiva ani se poate ca prima alegere să nu ne mai fie pe plac atât de mult. Așadar, cum procedăm?

 

Vorbim des despre cât este de ușor să facem schimbări în locuință cu ajutorul textilelor. Este foarte adevărat, însă pe de altă parte, trebuie să avem la dispoziție și mijloacele financiare pentru îndeplinirea dorințelor noastre, așa că este de înțeles să căutăm variante la un preț accesibil. Mai ales că, prin studiul ofertei, vă hotărâți mai ușor ce vă place și ce nu.

În cele mai multe cazuri, suntem prinși între design și tendințele actuale. La alegerea draperiilor este necesar să știm dacă textilele completează stilul camerei și își îndeplinesc rolul decorativ, dar și dacă sunt cu adevărat utile pentru oprirea razelor soarelui, dacă sunt mai mult sau mai puțin transparente – de exemplu, în dormitor – sau asigură întunericul complet, pentru un somn sănătos.

Cantitatea de lumină pe care vă doriți să o lăsați să intre în cameră poate fi influențată cu ajutorul densității țesăturii, a grosimii fibrelor, etc. Pentru întunecarea completă sunt tot mai folosite textilele care au pe dos un strat special care nu permite trecerea niciunei raze de soare. Acestea pot înlocui astfel instalarea mai complicată a rulourilor exterioare sau a jaluzelelor.

 

În afară de culorile luminoase și de modelele deosebite, draperiile sunt îmbogățite cu detalii de efect – prinderi și clame interesante, catarame metalice sau prinderi textile împletite, brodate, precum și cu multe alte idei. Aveți nevoie astfel doar de o bară pentru agățarea lor și nu mai este nevoie de nimic altceva pentru care să depuneți eforturi suplimentare.

Vă ajutăm cu drag să alegeți draperii și alte textile pentru geamuri din e-shopul nostru. Săptămâna aceasta, între 2 și 8 Iulie 2020, perdelele colorate Monna, care pot fi folosite și ca draperii decorative, sunt reduse cu 30%!

Zavesy 2

DRAPERII TRANSPARENTE PENTRU O LUMINĂ CALDĂ

Avem nevoie de o lumină prietenoasă cu ochii în camerele în care ne desfășurăm activitatea pentru mai mult timp. Draperiile albe sau în nuanța de albastru rece cu țesătură rară au rolul de a împrăștia razele solare ca un filtru ce face lumina mai plăcută. Comandați-le pentru colțul din casă rezervat serviciului sau pentru camerele studenților. Draperiile luminoase din colecția MADRID se agață cu ajutorul unor bucle late ascunse, ceea ce le face ușor de deplasat pe bară. Sunt disponibile la bucată sau în set avantajos de 2 bucăți: DRAPERIE MADRID, 140 x 260 cm, 100% poliester.
Zavesy 3

SĂ NE BUCURĂM DE CULORILE RADIOASE!

Aceasta este doar o mică mostră din colecția de 12 culori ale perdelelor din voal disponibile pe e-shopul nostru. Perdelele subțiri pot fi folosite și ca draperii în bucătărie sau spații de luat masa, dar și în camerele copiilor dacă nu sunteți fani ai textilelor cu tematică pentru copii. Agățați-le acolo unde doriți să pătrundă vântul răcoritor al serilor de vară. Dacă aveți ferestre late, puteți combina mai multe nuanțe. Perdelele se agață cu ajutorul cercurilor metalice încorporate: PERDELE DE VOAL MONNA 100% poliester, dimensiuni 135 x 260 cm, disponibile la bucată sau în set de 2 bucăți la un preț avantajos.
Zaves 4

DRAPERII PENTRU UN ÎNTUNERIC DESĂVÂRȘIT

Chiar dacă nu pare așa la prima vedere, draperia de un crem discret vă va asigura întunericul desăvârșit chiar și în timpul zilei. Aceste draperii cu tratament blackout sunt prevăzute cu un strat special care nu permite pătrunderea luminii. În afară de faptul că asigură întunericul, draperiile ajută și la menținerea unei temperaturi plăcute – pe timp de vară, blochează razele puternice ale soarelui, iar iarna împiedică pătrunderea aerului rece înăuntru. Le veți aprecia în dormitor și în camera de zi, atunci când doriți să vă uitați la televizor fără să vă împiedice lumina puternică. Draperiile se agață cu ajutorul cercurilor cu diametrul de 4 cm, care contribuie la aspectul plăcut, cu onduleuri regulate, al draperiei groase. Draperia este disponibilă la bucată sau în set de 2 bucăți: DRAPERIE BLACKOUT OSLO, 140 x 260 cm, 100% poliester, diferite culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *