Cuverturi pentru un dormitor ordonat

Accesorii din şifonier pentru perioada dintre iarnă şi primăvară
4.3.2020
Crochete cu parmezan şi salată cu dressing cu muştar
11.3.2020

Doriţi să aflaţi secretul unui dormitor ordonat? Pur şi simplu, o cuvertură care să acopere bine tot patul. Cu ajutorul acesteia, patul este făcut într-o clipă.

 

Ne întoarcem de pe o parte pe alta cam de şaizeci de ori pe noapte; bineînţeles că, de dimineaţa, patul nu arată ca nou. Totuşi, este suficient să aerisim bine şi să îndreptăm aşternuturile. Dacă procedaţi astfel, ştiţi că în câteva momente totul este în ordine.

Înainte, dormitorul nu era considerat un spaţiu de folosit peste zi, fiind ascuns mai mereu după o uşă închisă. În prezent însă, acesta este folosit tot mai mult şi pentru activităţile zilnice, chiar dacă ar fi ideal ca această cameră să fie alocată exclusiv somnului. Multe activităţi familiale se desfăşoară aici – de exemplu, puteţi plasa aici un fotoliu pentru momentele de odihnă în compania unei cărţi bune, aparate sportive şi un mic colţ destinat muncii administrative personale. Depinde cât de mare este şi cum este împărţit spaţiul, cât de bine îl puteţi aerisi şi cât de uşor este de pus în ordine. În oricare dintre aceste cazuri, trebuie să aveţi la dispoziţie o cameră care să arate ordonat şi primitor, în care să poată intra oricine cu Dvs.

Şi doresc să mai amintesc un aspect. Un pat frumos şi ordonat este un refugiu perfect în momentele în care aveţi nevoie să vă odihniţi şi să lăsaţi putţin deoarte ritmul de zi cu zi. Şi nu în ultimul rând, este un loc de joacă nemaipomenit pentru copii. Puteţi petrece aici multe momente împreună, jucând jocuri distractive. Comandaţi-vă o cuvertură de calitate, rezistentă la picioruşele copiilor, se spală şi este uşor de întreţinut şi obişnuiţi-vă să folosiţi acest spaţiu în funcţie de necesităţi.

Cuverturi pentru pat, cearceafuri, seturi de pat cu blăniţă de miel şi alte produse pentru un dormitor găsiţi pe e-shopul nostru.

CĂLDURĂ USCATĂ PENTRU ARTICULAŢII DUREROASE

prehoz1
Dacă v-aţi îndrăgostit de seturile noastre cu blăniţă pentru pat, în mod sigur folosiţi cearşafurile călduroase ce imită blăniţa de miel, care sunt o parte din setul de trei piese – pătură cu două feţe, faţă de pernă şi cearceaful amintit mai devreme (click pe poză pentru vizualizare). Peste zi puteţi trage cuvertura de pe pat şi vă puteţi odihni liniştiţi. Cea mai mare parte a cuverturilor de pat au două feţe. Sunt moi şi plăcute la atingere şi nu se şifonează, aşa că vă puteţi cuibări sub ele şi să le folosiţi pe post de pături uşoare.

TIPURILE PREFERATE DE CEARCEAFURI

Cuverturi 2
Cearceafurile care se ascund sub cuvertură se menţin bine întinse, chiar dacă s-au jucat copiii în pat. Seara vă va primi un pat ca scos din cutie. Depinde numai de Dvs ce tip de cearceaf preferaţi. Iarna, puteţi folosi micropluş pufos şi călduros, în această perioadă frotir plăcut la atingere (în fotografie), jerseu elegant şi neted sau un cearşaf cu strat impermeabil, care protejează salteaua atunci când luaţi micul dejun în pat sau atunci când vă jucaţi cu bebeluşul. Bucuraţi-vă de locuinţa Dvs în linişte şi confort.

ORDONAT ÎN DOAR CÂTEVA CLIPE

53652_sofia-17-malva_eshop_z2vyr
Aşa frumos poate arăta dormitorul Dvs. Cuvertura cu două feţe DALIA poate fi comandată în varianta pentru pat simplu sau dublu şi o puteţi folosi şi pe cealaltă parte, cu fondul de culoare mai închisă. Materialul din combinaţie de bumbac cu poliester nu se şifonează şi se usucă repede după spălare, aşa că puteţi să vă tolăniţi în pat fără teamă oricând doriţi. Alegeţi-vă din e-shop şi din următoarele modele disponibile:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *