Cum să arătăm cât mai bine

Carne de porc în bere neagră cu orez
27.8.2020
Dulceață de prune din caietul bunicii
3.9.2020

Doar un număr redus de persoane se bucură de o siluetă suplă. Mulți dintre noi ne preocupăm de obținerea ei toată viața.

 

Pe lângă sănătate, aceasta este una dintre cele mai discutate teme. Toți cei care ne luptăm cu kilogramele în plus ne amintim cu drag de anii când arătam mai bine, comparându-ne mereu cu perioada aceea. Și astfel luptăm și, de multe ori, pierdem această luptă. Suntem conștienți că, dacă nu depunem efort, nu vom fi răsplătiți, însă nici schimbările radicale nu sunt bune.

Începeți cu precauție și rațiune – modificați-vă meniul și stilul de viață în mod treptat. Numărul de kilograme nu va începe să scadă dramatic, însă, încetul cu încetul, veți începe să vă simțiți mai bine și hainele vor înceta să vă mai strângă. Iar acesta este un sentiment minunat!

Pentru început, folosiți-vă de niște haine de calitate. Majoritatea femeilor poartă mărimi nepotrivite, de obicei, mai mici decât ar trebui. Doar atunci când vă cumpărați haine noi de mărimi potrivite vedeți cum silueta dumneavoastră devine mai bine conturată și colăceii încep să dispară. La fel ca și Bridget Jones, veți constata că "acești pantaloni nu sunt tocmai pantalonii preferați", dar veți arăta mult mai bine în ei. În momentul în care reușiți să vă încadrați corpul în limitele normale, puteți încerca o îmbrăcăminte mai mulată – de exemplu, colanții care modelează silueta, care au avantajul de a reduce vizibil grosimea picioarelor și a feselor. Și în acest caz, achiziționați-vă mărimea potrivită, nu vă subevaluați. Colanții v-ar strânge prea tare, iar purtarea lor nu ar fi confortabilă. O mărime aleasă corect vă va îmbunătăți postura și vă va modela frumos corpul. Și acesta este exact rolul lor – să vă ofere încredere în sine.

pentru un regim sănătos

* Aflați cum stați cu greutatea dacă vă măsurați circumferința taliei – peste 88 cm la femei și peste 102 cm la bărbați indică un risc crescut de boli ale civilizației, fiind un avertisment serios.

* Pentru o condiție ideală, acordați atenție alcătuirii unui meniu corect proporționat – ar trebui să consumați 10-15% proteine, 30-35% grăsimi, restul fiind compus din glucide. La început, este greu să adoptăm un regim după tabele, însă acesta va funcționa cu siguranță.

* Între mese beți o cantitate suficientă de apă – în mod ideal, apă rece, dacă acest lucru nu vă deranjează. Apa rece crește consumul de calorii.

* Dacă aveți arderi lente, diversificați gama de ingrediente. De exemplu, condimentele picante, dar și scorțișoara sau curcuma cresc termogeneza (producția căldurii în corp). Includerea acestora în meniu în zilele răcoroase de toamnă va avea un efect secundar plăcut.

Fără mișcare nu se poate. Corpul nostru are un mecanism destul de eficient împotriva consumului de calorii. Dacă începeți o dietă radicală, primii care vor scădea în greutate vor fi mușchii, deoarece astfel scade și consumul de energie. Mușchii trebuie întreținuți prin mișcare și abia apoi veți reuși să reduceți stratul de grăsime.

* Un indice orientativ al greutății ideale este așa numitul Body Mass Index (Indice de Masă Corporală). Îl puteți calcula singuri, împărțind numărul de kilograme la înălțimea în metri la puterea a doua. Valoarea între 19-24 la femei și între 20-25 la bărbați este ideală. Aceste cifre se aplică adulților.

* Verificați aportul de fibre. Mâncarea bogată în aceste substanțe de balast scade nivelul colesterolului din sânge și contribuie la descompunerea rapidă a substanțelor din corp; dau un sentiment de sațietate pe o perioadă mai lungă de timp. Porția zilnică pentru adulți ar trebui să fie de 30 g, iar puțini dintre noi reușesc să o consume. Fibrele sunt conținute în cea mai mare proporție de cereale integrale, de fructe și legume, de leguminoase și semințe.

 

Toate materialele care au rolul de a subția silueta au un efect secundar neplăcut: creează un colăcel inestetic în locul unde se termină. Însă colanții modelatori cu brâu înalt nu creează acest efect. Brâul cuprinde perfect toată zona taliei și întărește silueta în zonele problematice. Veți arăta și vă veți simți mai suplă. Colanții nu au cusături și pot fi purtați și pe sub fustă, care nu se va lipi de materialul mătăsos. În e-shop (click pe imagine) îi găsiți în două mărimi: L – potriviți pentru persoanele care poartă mărimile S-L și XL – potriviți pentru persoanele care poartă mărimile XL-2XL. MATERIAL: 53 % poliamidă, 33 % poliester, 14 % elastan, acum la prețul redus de 45,99 Lei!
Referitor la modelul prezentat anterior, vă prezentăm setul format din trei perechi de colanți, care sunt decorați cu năsturei, nituri sau fermoare. Setul conține un pachet complet de 3 perechi de colanți, tot cu talie înaltă, fabricați folosind tehnologia POWERFLEX, care subțiază bine părțile problematice ale corpului. Se potrivesc perfect la puloverele mari din mohair și la sacouri mai lungi. Aveți la dispoziție două mărimi: L/ XL – potriviți pentru persoanele care poartă mărimile M-XL, respectiv 2XL/3X – potriviți pentru persoanele care poartă mărimile 2XL-3XL. MATERIAL: 90% poliester, 10% spandex, SET 3 perechi colanți – preț redus, doar 127,99 Lei!
Colanții termici de damă cu o căptușeală pufoasă pe interior vor face parte din echipamentul nelipsit de iarnă din șifonierul dumneavoastră. Nu vă îngroașă picioarele, chiar dacă partea interioară este groasă și încălzește în mod activ. Colanții nu au cusături și sunt plăcuți pe corp. Datorită proporției mari de elastan, sunt extrem de elastici și își păstrează bine forma. În talie se termină cu o centură elastică lată, iar la picioare sunt finisați cu un tiv întărit. MATERIAL: 90 % poliester, 10 % elastan, mărime universală, 37,99 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *