Culoarea anului 2019 – coraille

Pui dintr-o tavă
13.2.2019
Cum împăturim frumos un cearşaf cu elastic
20.2.2019

În fiecare an, corporaţia Pantone anunţă culoarea anului respectiv. Anul acesta, coraille este noua regină, nuanţa aleasă fiind denumită Living Coral – Coral viu (PANTONE 16-1546).

În fiecare an, corporaţia Pantone anunţă culoarea anului respectiv. Anul acesta, coraille este noua regină, nuanţa aleasă fiind denumită Living Coral – Coral viu (PANTONE 16-1546). Sarcina principală a acesteia este aceea de a introduce acel sentiment de aparţinere în viaţa de zi cu zi şi de a trezi optimismul în fiecare. Aceasta trebuie să ofere confort şi încurajare în vremurile schimbătoare pe care le trăim şi, în acelaşi timp, să ne aducă aminte de frumuseţea efemeră a naturii, reprezentată în acest caz de corali.           

Culoarea coraille este o combinaţie de nuanţe calde de oranj cu o tentă de roz. Această culoare încălzeşte în mod desăvârşit şi îi bucură pe toţi cei care tânjesc după un interior calm şi energic deopotrivă. Datorită capacităţii de a trezi un sentiment de aparţinere, se potriveşte în special în spaţiile de întâlnire şi relaţionare – aşadar, în mod ideal, în camera de zi. Dacă vă e teamă să o folosiţi pe pereţi, folosiţi culoarea coraille pentru transformarea canapelei dvs. Ajunge să o îmbrăcaţi într-o husă şi veţi obţine schimbarea în decurs de 5 minute. În camera de zi puteţi completa decorul cu mici scaune sau fotolii în nuanţe de oranj. Puteţi îmbrăca şi un taburet în acelaşi mod. Accesoriile mici în nuanţe luminoase de coraille vor înveseli de asemenea orice interior.

CUM INTEGRĂM CULOAREA CORAILLE ÎN AMBIENT           

Datorită faptului că este specială, multe culori nu i se potrivesc. Dar cu siguranță veți obține un ambient cu totul special prin nuanțele pe care i le veți alătura. De exemplu, folosind mobilier negru lăcuit, veți crea o impresie academică, iar în combinație cu mobilier lăcuit de culoarea fildeşului veți obține un ambient feminin.   

CORAILLE + TONURILE NEUTRE ALE PIELII

Culorile pudrei şi nuanțele deschise pot fi folosite pe pereți, decorul veselei sau pe pernuțe cu motive florale. Întregul spațiu va arăta liniştit şi delicat, iar canapeaua dvs nouă va ieşi frumos în evidență.

CORAILLE + NUANȚELE COMPLEMENTARE ALE OȚELULUI

Dacă ați adaptat spațiul în nuanțele delicate ale pudrei - potrivite culorii coraille, este timpul să adăugați o nuanță cu putere arhitectonică. Aceasta poate fi un gri tare, care va crea un contrast. Îl puteți utiliza pentru covoare, piese de mobilier, ramele tablourilor. Dacă peretele din spatele canapelei este luminat suficient, puteți utiliza această nuanță chiar pentru acesta. 

CORAILLE + CONTRASTUL TURCOAZULUI

Culoarea complementară, perfectă pentru a crea contraste, este turcoazul. Aceasta are un efect melodramatic şi creativ în această combinație. Întrebuințați-o în doze mici, ca pe şofran, dar adăugați-o în ambient. Plasați câteva pernuțe ici-colo sau un pled care să conțină această nuanță.

 

Husele elastice italiene Buklé sunt disponibile în 9 dimensiuni – pentru fotoliu, canapea cu două şi cu trei locuri, colţar, canapea cu otoman pe dreapta sau pe stânga, fotoliu de relaxare şi pentru pernuţe. Toate acestea în 10 culori. Una dintre acestea este chiar culoarea acestui an - coraille.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *