Cafeaua și ceaiul – startul unei noi zile

Sandvișuri rapide de vară târzie
10.9.2020
Felii crocante de castraveți murați fără fierbere
18.9.2020

Faceți-vă rutina de dimineață mai plăcută prin alocarea timpului suficient pentru micul dejun. Fără acesta, ziua nu începe la fel de bine cum ar trebui.

 

Poate că acum spuneți că de dimineața nu aveți poftă sau nu aveți nevoie să luați micul dejun. Veți afla că adevărul stă la capătul opus al acestei afirmații abia atunci când vă veți obișnui cu noul regim. Da, va trebui să vă treziți cu o jumătate de oră mai devreme, dar se merită. Înainte să ieșiți în răcoarea dimineții, corpul are nevoie să se încălzească. Iar cafeaua sau ceaiul de dimineață vor asigura acest lucru.

ce punem pe masă

* Un fierbător electric vă va economisi minute prețioase de dimineață. Sunt super rapide și ușor de întreținut datorită corpului de încălzire bine izolat. Alegeți-vă unul care să se potrivească la stilul bucătăriei dvs. Puteți alege din stiulul retro, varianta din inox sau, de exemplu, o variantă din sticlă, care vă permite să vedeți ușor conținutul.

* Dacă vă plac vasele emailate și nu vă grăbiți de dimineață, folosiți un ceainic tradițional. Este un element frumos pe plita din bucătărie, indiferent că este alimentată cu gaz sau curent electric.

Cafetiera sau ceainicul pentru masă – unul dintre cele mai plăcute simboluri ale bucătăriei. Înseamnă că aveți destul timp pentru a savura cafeaua sau ceaiul. În acest caz, folosiți cești mai mici și bucurați-vă de confortul și liniștea asociate cu acest mod de a bea cafeaua. Ceainicele din sticlă pot include și site, iar prepararea ceaiului este mai ușor de controlat; dar puteți opta și pentru porțelan sau ceramică, ca variații de stil.

Tea For One – astfel sunt denumite ceainicele compacte în set cu o cană și o farfuriuță – toate acestea într-un singur ansamblu. Dacă alegeți să faceți cadou un astfel de set unei persoane, nu trebuie să însemne că este singură; este posibil ca un singur membru al familiei să prefere ceaiul, așadar setul va fi numai pentru acesta.

* Vă veți face mersul la muncă mult mai plăcut cu ajutorul cănilor portabile termo. De obicei, au o capacitate destul de mare, în jur de 400 ml și este plăcut că păstrează băuturile calde și atunci când sunteți în aer liber. Asigurați-vă că este bine sigilată, apoi mergeți oriunde sunteți solicitați, eventual la o plimbare cu prietenul Dvs. patruped.

* Nu uitați de gusturile copiilor, care diferă de cele ale adulților. Faceți-le o bucurie cu ajutorul cănilor cu imagini pentru copii sau chiar cu un set complet pentru micul dejun. Porțelanul este deseori decorat cu personaje din poveștile lor preferate.

* Cănile fac parte din categoria celor mai iubite obiecte dintr-o gospodărie și a cadourilor preferate. Sigur veți găsi în oferta noastră căni care se vor potrivi gusturilor persoanei cadorisite. Gândiți-vă dacă este mai bine să alegeți porțelan sau ceramică, apreciați volumul necesar, căutați un decor modern sau unul romantic, eventual să alegeți un set de două căni în ambalaj cadou sau o singură piesă cu un model cu multe flori ori ceva nou și deosebit – poate o cană din sticlă cu pereți dubli și design elegant, care păstrează băutura caldă sau rece pentru mai mult timp. O zi reușită începe cu o cană cu model frumos în mână.

Puteți găsi multe modele de căni și alte cadouri potrivite pentru fiecare pe e-shopul nostru, în secțiunea cu articole pentru bucătărie.

Ceaiul de dimineață va căpăta o notă veselă cu acest ceainic. Bulinele care își schimbă culoarea din negru în cele mai vesele culori vă vor indica încălzirea apei, iar fluierul va semnaliza atingerea punctului de fierbere: CEAINIC EMAILAT CU BULINE TERMICE, 3l, 125,99 Lei.
Cana termo de călătorie Banquet are un finisaj luxos din inox, fiind prevăzută de asemenea cu o bandă din plastic și un mâner practic care împiedică alunecarea cănii din mână. Atât pe stradă, cât și în mașină sau în orice mijloc de transport, cana vă va păstra băutura caldă, iar garnitura fixă va împiedica vărsarea băuturii dvs preferate: CANĂ TERMO DE CĂLĂTORIE, 400 ML, 31,99 Lei.
Oferta de seturi din porțelan este într-o continuă schimbare în e-shop, însă în centrul intereselor clienților rămân seturile tip Tea For One, formate din ceainic, cană și farfurie, fiind unul dintre cadourile personale preferate. Momentan avem disponibile două variante: SET DE CEAI PISICI/CÂINI, 480 ml, 76,99 Lei și setul format din cană, sită și farfuriuță LAVENDER, 340 ml, 35,99 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *