Cadouri în funcție de zodie – Vărsător

Poftă de ciorbiță cu cârnați Frankfurter
2.2.2022
Cheesecake fără coacere de Sf. Valentin
8.2.2022
  1. 1. – 19. 2.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi, ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru vărsători.

 

Vărsătorii sunt în principiu realiști, dar au tendința de a-și pierde capul printre nori. Sunt visători, dar fără să fie naivi și nu vă închipuiți că-i puteți duce cu zăhărelul! Pun accentul pe relațiile de prietenie și, chiar dacă au mulți prieteni și iubesc compania acestora, le place să se retragă în solitudine, care le permite să se refugieze în visele lor. Își trăiesc viața după propriile reguli și se simt bine așa. Să încercați să limitați un vărsător este ca și cum ați încerca să opriți vântul! Aceștia iubesc lucrurile moderne, copacii, natura și mișcarea.

  1. Vărsătorului îi plac mișcarea și sportul. Dacă nu face jogging sau nu merge la sala de fitness, va fi benefică puțină mișcare chiar și la domiciliu. Nu dați greș cu niște accesorii pentru sport, sigur îi veți face o bucurie. Iar dacă petrece mult timp în fața calculatorului, dăruiți-i o centură lombară cu magneți.
  2. Vărsătorul are un suflet romantic. Chiar dacă poate avea o minte tehnică (îi plac aparatele, avioanele), sufletul său este într-o continuă plimbare pe dealuri înverzite. Doamnele vărsător vor fi încântate de niște pernuțe cu floricele.
  3. Tot nu știți ce să-i cumpărați? Atunci invitați vărsătorul sărbătorit la un restaurant cu recenzii bune. Înflorește în compania celorlalți și iubește mâncarea bună. Sau dăruiți-i ceva bun în privat. De exemplu, o prăjitură bună.
  4. Vărsătorilor le plac lucrurile moderne și mulți dintre ei nu vor spune nu unui accesoriu extravagant. Chiar dacă nu ați rezista personal într-o casă plină cu lucruri cu un design futurist, vărsătorul nu va avea o problemă cu aceasta. Nu-i va fi greu să includă în bucătăria sa modernă un set de tacâmuri cu aer minimalist.
  5. Chiar dacă este o fire activă și îi place mișcarea, vărsătorul reușește să se rănească destul de des. Întinderile mușchilor nu fac excepție. Și pentru că nu este adeptul chimicalelor, o alifie cu țuică de prune va fi binevenită oricând.
  6. Persoanele născute sub semnul vărsătorului sunt foarte creative. Dacă nu sunt persoane cu înclinații tehnice, le veți face o bucurie cu un șevalet. De asemenea, orice obiect colorat sau cu detalii grafice va avea succes. Dacă v-ați gândit la o cană de ceai, alegeți una colorată sau una cu o formă cât mai modernă, cum ar fi această cană jumbo.
  7. Vărsătorului nu-i place să se ascundă într-un colț, îi plac bijuteriile și acordă atenție aspectului fizic. Dăruiți-i, de exemplu, o brățară cu magneți, care are și beneficii naturale.
  8. Vărsătorul este foarte muncitor. Îi face plăcere grădinăritul, iubește copacii și plantele de tot felul. Așa că are nevoie de suficientă odihnă și de un regim sănătos. Un ghiveci cu plante aromatice va fi cadoul perfect pentru acesta!

Arătați-i vărsătorului Dvs. drag că vă gândiți la el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *