Blăniță moale pentru orice interior

Sandvișuri toast supraetajate
27.1.2021
4 utilizări pentru ghimbir în bucătărie
4.2.2021

Vorbim deseori de stilul nordic în legătură cu iarna și întoarcerea la natură. Pentru noi, stilul scandinav este cel mai natural și ne lăsăm inspirați de el de zeci de ani, dar cu precădere în ultimii ani, de când concepul de „hygge” a devenit cunoscut în toată lumea.

Pe lângă designul deosebit, acest stil ne oferă o atmosferă caracterizată înainte de toate de confort și armonie. Ne face să ne dorim în fiecare seară să ne cuibărim în pleduri călduroase și să ne folosim de pernuțe în culori deschise și textile structurate, tricotaje și blănițe. Iar, odată cu lăsarea serii, aprindem candele sau lustre decorative din lemn sau alte materiale naturale.

Chiar textilele reprezintă unul din mijloacele cele mai rapide mijloace cu ajutorul cărora vă puteți transforma locuința și crea o atmosferă liniștită de iarnă. Atenuați puțin coloritul cu nuanțe pastelate de maro și nuanțe delicate de gri, iar pentru contrast, adăugați puțin roșu scandinav, care vă va aminti de perioada Crăciunului.

De actualitate sunt păturile cu două fețe și modele de mari dimensiuni de inspirație nordică. Sunt decorate cu nelipsiții ciucuri, cu tivuri din blăniță sau chiar sunt căptușite complet cu blăniță. Pentru ca acestea să poată fi spălate și întreținute ușor, în ziua de astăzi se folosesc materiale din microfibră, care imită perfect aspectul blăniței de miel. Din acest material moale și călduros vă puteți comanda orice – o pernuță pentru spatepapuci de casă căptușiți cu blăniță sau o cuvertură pentru fotoliu sau canapea. Blănița albă se va potrivi frumos și într-un dormitor rustic, al cărui aspect care poate fi completat cu seturi cu blăniță, în care vă veți simți în al nouălea cer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *