Baia ca loc de relaxare

Tort cu fructe “Fluture” fără coacere
18.6.2020
Pastă picantă din năut
24.6.2020

Orice baie funcțională ce asigură igiena personală de bază ar trebui completată și cu accesorii care să ne bucure ochii și sufletul.

 

Fără prezența lucrurilor frumoase, cu scop estetic, acest spațiu ar fi auster și orientat doar către scopul de bază. Este plăcut ca în completarea suprafețelor drepte cu aspect steril să găsim în această încăpere coșulețe practice din nuiele pentru mărunțișuri, un coș de rufe colorat sau prosoape și covorașe moi în culori vii. Baia ar trebui să ofere fiecărui membru al familiei un spațiu cu o doză corespunzătoare de confort și intimitate.

Adăugați o cutie pentru jucăriile de baie ale copiilor și pregătiți-le prosoape cu personaje din poveștile preferate, pentru momentele Dvs. de relaxare procurați-vă un difuzor de arome, rezervați-vă un colțișor pentru cosmetice în care să includeți o oglindă cosmetică ce mărește, care să vă fie de ajutor pentru înfrumusețare. Fiecare dintre noi are propriile cerințe pe care baia trebuie să le satisfacă. Dacă vă alocați puțin mai mult timp pentru sine, veți ieși din baie de fiecare dată odihniți și radioși.

Pe e-shopul nostru puteți găsi multe lucruri practice pentru baia Dvs.

Covorașele de baie vă oferă o atingere caldă pe plăcile reci și o suprafață cu aspect plăcut, ce vă masează ușor și tălpile. Aceste covorașe special create pentru baie trebuie să se usuce repede și să aibă tratament antiderapant pe dos, care să vă garanteze siguranța. Printre smocurile mai înalte de 1 centimetru aerul circulă ușor, așadar acest covoraș se va usca bine și într-un spațiu umed. Este convenabil să achiziționați două covorașe, deoarece le puteți spăla des și aveți ocazia să schimbați culoarea din baie: COVORAȘ DE BAIE CU SMOCURI din poliester 100%, dimensiuni 50 × 80 cm.

Difuzorul de arome cu design special și iluminare LED va crea o atmosferă plăcută în baie datorită uleiurilor esențiale, care vor înmiresma întreaga încăpere și vor contribui la relaxarea de care aveți nevoie. Aparatul nu încălzește aburul, așadar uleiurile esențiale își păstrează efectele binefăcătoare. În celelalte camere utilizați difuzorul pentru umidificarea aerului și ca element decorativ, datorită iluminatului interesant. Puteți alege inclusiv culoarea iluminatului. Difuzorul are un senzor încorporat pentru nivelul scăzut al apei. În momentul când apa din aparat se termină, acesta se oprește automat: DIFUZOR DE AROME CU ILUMINARE LED, plastic, capacitate 300 ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *