Accesorii din şifonier pentru perioada dintre iarnă şi primăvară

Catifea roşie sau red velvet cake
4.3.2020
Cuverturi pentru un dormitor ordonat
11.3.2020

Între iarnă şi primăvară este practic să facem câteva modificări în şifonier. Cea mai bună soluţie sunt accesoriile de look.

Iarna este lungă şi începem să aşteptăm cu nerăbdare sfârşitul ei. Deja ne-am bucurat destul de piesele călduroase de îmbrăcăminte şi totuşi, sfârşitul acestei perioade încă nu pare să vină. Orice împrospătare cu materiale şi culori noi este binevenită. Şi aceasta nu se aplică doar îmbrăcăminţii de exterior. Trebuie să ne gândim şi la confortul de acasă, iar lucrurile tocite şi folosite sigur nu vă vor da mai multă încredere în sine. Şi acasă e bine să avem lucruri care să ne stea bine.

Accesoriile de look au aceeaşi putere ca şi cele de interior – acestea ne personalizează lucrurile deja existente în şifonier. Să schimbăm gecile în mijlocul iernii nu este prea practic, însă un colorit diferit al accesoriilor, de exemplu, va aduce o schimbare considerabilă. Puteţi încerca chiar culori pe care nu le-aţi mai purtat până acum. Cu o poşetă sau o beretă nouă se va instala imediat sentimentul unei schimbări plăcute. La fel va funcţiona şi un tip interesant de bijuterie, aşa că nu uitaţi de cercei, brăţări şi lănţişoare la modă. Se poartă pietricelele şi sclipiciul. În aceeaşi notă, vă amintesc că un parfum plăcut vă poate desăvârși apariția și starea, bucurând un simț în plus – iar aici puteți găsi parfumuri cu adevărat speciale. 

Pentru bărbaţi avem căciuli, veste călduroase şi portofele practice. Şi nu în ultimul rând, verificaţi şi oferta de încălţăminte de casă cu blăniţă, atât din materiale textile, cât şi din piele.

 

Pe timp de iarnă este obligatoriu să aveţi o căciulă moale şi călduroasă. Există foarte multe modele de tip sportiv, însă dacă vă doriţi un model mai elegant, vă propunem căciulile cu model, care sunt varianta mai practică a pălăriei. Pe scurt, ceva între stiluri, însă vă puteţi pune pe cap această beretă şi fără să vă aflaţi în faţa oglinzii. Căciula este din lână merinos 100%, aşa că este foarte călduroasă. Partea din faţă are şi căptuşeală din bumbac, pentru mai mult confort. CĂCIULĂ CU MODEL de culoare bordo, mărime universală.
Parfumurile deosebite, produse de o parfumerie de familie din Franța vor desăvârși ținuta Dvs. și vor aduce o atingere a primăverii oriunde veți merge. Disponibile în seturi de 3 sau 5 arome, le puteți adapta stării Dvs. sau - de ce nu? – vă puteți folosi de puterea lor pentru a vă îmbunătăți starea atunci când vi se pare că primăvara se încăpățânează să nu mai vină. SET PARFUMURI FRANȚUZEȘTI – 3 sau 5 arome.a
Datorită reducerilor de pe pagina noastră, stocurile de papuci de casă scad repede, însă încă puteţi găsi destule tipuri care vor fi pe gustul Dvs. sau pe al celor apropiaţi. Unele feluri de papuci sunt căptuşite cu lână naturală, care este antibacteriană, nu lasă picioarele să transpire şi îi încălzeşte şi pe cei mai friguroşi. De asemenea, căldura uscată este benefică pentru reumatici. PAPUCI DE DAMĂ DIN PIELE CU LÂNĂ – disponibili în mărimile 36, 37 şi 42.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *