5 piese de mobilier mici cu importanță maximă

3 ponturi pentru a vă proteja canapeaua
19.6.2019
Trei deserturi din aparatul de făcut gogoşi clatronic + video
2.7.2019

Spațiile de depozitare sunt extrem de importante în orice gospodărie. Dacă nu le avem, ne vom trezi cu o mulțime de lucruri în calea noastră sau, dimpotrivă, le vom rătăci foarte ușor.

Cel mai bun exemplu – rolul noptierei. Oricât de mică ar fi, aveți nevoie de una lângă pat. Altfel cartea, ochelarii sau paharul cu apă și medicamentele vor ajunge pe podea. Spațiile și recipientele de depozitare sunt de neînlocuit. Nu subestimați nici măcar paharul în care vă puneți periuța de dinți în baie! Există soluții pentru fiecare situație.

Deseori, avem nevoie să utilizăm fiecare centimetru de spațiu; chiar și pentru simplul motiv că, astfel, casa arată mai bine. Pentru aceasta avem piesele mici de mobilier, pe care le putem pune ușor înapoi în cutie după ce și-au îndeplinit rolul. Producătorii utilizează structuri metalice, din plastic și din materiale reciclate, care, chiar dacă nu vă vor supraviețui (așa cum spuneau producătorii din trecut despre mobila rezistentă), își vor îndeplini rolul cu succes. Depinde de dumneavoastră modul în care le încorporați în propria locuință. Toate piesele de mai jos sunt disponibile în e-shopul nostru

Măsuţa cu compartiment pentru tipărituri poate adăposti şi coşuleţul cu lucrul de mână, jucării ale copiilor sau pledul folosit în serile petrecute în fața televizorului. Chiar dacă pare mică şi delicată, va fi o companioană de încredere în momentele de relaxare de zi cu zi. Măsuţa este fabricată din materiale reciclate şi va fi uşor de asamblat: MĂSUŢĂ CU COMPARTIMENT PENTRU CĂRŢI ŞI ZIARE, 41 x 38 x 25,5 cm.

Suportul pentru umeraşe vă va ajuta mult în hol sau în dormitor. Astfel veţi păstra la îndemână îmbrăcămintea de sezon şi cea pe care o purtați zi de zi. Îl puteţi muta și ține lângă dvs. atunci când călcaţi. Agăţaţi pe el umeraşele cu haine înainte de a le pune în dulap. Nu veţi mai avea haine peste tot prin casă. Suportul este fabricat din oțel rezistent, care nu se îndoaie sub greutatea hainelor. Structura simplă, disponibilă în alb sau negru se va potrivi de minune în orice locuinţă: STATIV METALIC PENTRU HAINE FYN, ALB; 80 x 41 x 147 cm.

Holurile ordonate şi elegante ne duc cu mintea la imaginile din reviste. Încălţămintea este mereu în deplasare. Unele perechi vin, altele pleacă, mai apar pe scurtă durată şi cele ale musafirilor şi după cele care pleacă, rămân alte perechi de papuci de casă. Pantofarul rotitor vă va ajuta să depozitaţi 30 de perechi de pantofi într-un spaţiu mic. Pantofarul are 5 rafturi reglabile care se rotesc, pe care încap câte 6 perechi de încălţăminte. Mai mult de atât, aveţi mereu siguranţa că încălţămintea se va usca perfect de fiecare dată, va fi bine aerisită şi nu se va deforma. Holul dumneavoastră va fi mereu ordonat, fără încălţăminte împrăştiată şi murdărie: RAFT ROTATIV PENTRU PANTOFI, 5 ETAJE, înălțime 154, diametru rafturi 31,5 cm.

Poliţa supraetajată pentru cadă sau cabina de duș oferă spațiul ideal pentru păstrarea la îndemână a tuturor obiectelor de igienă zilnică. Umezeala nu va afecta construcția metalică rezistentă. Are 4 polițe reglabile pe înălțime și se fixează ușor între podea sau marginea căzii și tavan: POLIŢĂ DE COLȚ TELESCOPICĂ PENTRU BAIE, metal, l. 20 cm x L. 56-275 cm.

Accesoriile de acest tip sunt gândite în aşa fel, încât să fie plasate acolo unde aveţi nevoie de ele. De exemplu, un spaţiu îngust gol între corpurile din bucătărie poate fi lipsit de orice utilizare. Însă puteți folosiţi un astfel de spaţiu pentru a introduce în el o poliţă mobilă, care va adăposti o cantitate considerabilă de lucruri pe care le doriţi la îndemână – soluţii de curăţare, alimente, conserve sau gustări pentru prietenii patrupezi. Poliţa este la fel de funcţională în baie, lângă maşina de spălat: POLIŢĂ MOBILĂ CU TREI ETAJE, plastic, 72 x 12,5 x 54 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *